Sreda,
3. 8. 2016,
15.15

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Europark

Sreda, 3. 8. 2016, 15.15

6 let, 7 mesecev

Europarkovo praznovanje: dobra glasba in otroško raziskovanje

Oglasno sporočilo

Europarkovi avgustovski ritmi s skupino Tabu, Janom Plestenjakom, Perpetuum Jazzile in Tanjo Žagar.

Europarkov rojstni dan - obeta se nam pestro mariborsko praznovanje. | Foto: Europarkov rojstni dan - obeta se nam pestro mariborsko praznovanje.

Konec avgusta bo v Mariboru mineval v znamenju dobre glasbe, ob kateri bo štajerska prestolnica praznovala 16-letnico nakupovalnega središča Europark. Ob tej obletnici bo potekalo pestro dogajanje z druženjem in zabavo za vse generacije in okuse.

Pestro bo za male in velike, zadoščeno pa vsakemu glasbenemu okusu

V soboto, 20. avgusta, se bo na Trgu Leona Štuklja v središču mesta Maribor odvil Europarkov nepozabni koncert, ki ga največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije podarja Štajercem in vsej Sloveniji. Ob 20. uri bo zabavo začela skupina Tabu, štajerska zasedba, ki že od leta 1998 navdušuje stare in mlade ljubitelje glasbe, zatem pa bomo uživali ob pesmih Jana Plestenjaka.  Romantični in energični hiti bodo obiskovalce zazibali v poletnih ritmih in pričarali nepozabno glasbeno doživetje ob Europarkovi sladki šestnajstici.

Za Europarkovih 16 let tudi Jan Plestenjak in skupina Tabu. | Foto: Za Europarkovih 16 let tudi Jan Plestenjak in skupina Tabu.

Zabava z najpopularnejšo slovensko vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile in energično Tanjo Žagar

V soboto, 27. avgusta, pa se bo ob 11. uri začelo pestro glasbeno dogajanje na osrednjem prireditvenem prostoru štajerskega nakupovalnega središča. Zabavo bodo z jazz in pop ritmi začeli Perpetuum Jazzile, najpopularnejša slovenska vokalna zasedba. Medtem ko bodo obiskovalci zapeli skupaj s priljubljenim a capella zborom, bo potekal tudi razrez slastne torte velikanke. Ob 18. uri bo Europarku za rojstni dan zapela simpatična Tanja Žagar, obiskovalce pa bodo ob nepozabnem praznovanju razveselile tudi pestre nagrade. Zvečer se bodo namreč lahko sprehodili skozi Rojstnodnevna vrata sreče in tako osvojili darilne bone z imenom Desetak.

Z Europarkom bodo praznovali tudi Perpetuum Jazzile in Tanja Žagar. | Foto: Z Europarkom bodo praznovali tudi Perpetuum Jazzile in Tanja Žagar.

Za najmlajše: zabava z junaki risanke Ice Age in računalniškimi igricami

Za otroke bodo v deželi Ice Age poskrbeli najljubši junaki in jim vsak dan od 22. do 28. avgusta med 10. in 19. uro pričarali pravo ledeno pustolovščino. Prikrajšani ne bodo niti računalniški navdušenci, ki bodo vsak dan med 17. in 19. uro z igranjem računalniških igric tekmovali za osvojitev lepih nagrad. Otroški festival v Europarku pa ne bi bil popoln brez simpatičnega Sida, s katerim se bodo mali junaki lahko tudi fotografirali.
 
Za nepozaben konec avgusta nas v Mariboru torej ponovno čakajo nora zabava z domačimi glasbeniki, prijetno druženje in sladkanje. Več na www.europark.si.

Zabava z  junaki risanke Ice Age in računalniškimi igricami | Foto: Zabava z junaki risanke Ice Age in računalniškimi igricami