Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 1. 2011,
9.29

Osveženo pred

7 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 3. 1. 2011, 9.29

7 let, 6 mesecev

Razširjena Mercatorjeva uprava nastopila mandat

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Upravi trgovske družbe Mercator se je z letom 2010 iztekel mandat in s 1. januarjem je nov petletni mandat nastopila nova uprava.

Dosedanjim štirim članom Žigi Debeljaku, Veri Aljančič Falež, Mateji Jesenek in Petru Zavrlu sta se pridružili dve novi članici: Melita Kolbezen in Stanka Čurović. Nova makro-organizacijska struktura Novo Mercatorjevo upravo je nadzorni svet družbe imenoval konec lanskega marca, ko so pojasnili, da število članov uprave in razdelitev delovnih področij ustreza novi makro-organizacijski strukturi skupine Mercator, ki je bila uveljavljena v začetku leta 2010.

Novi članici: Melita Kolbezen in Stanka Čurović

Upravo tako sestavljajo predsednik Žiga Debeljak ter članica uprave za strateško trženje in globalno nabavo Mateja Jesenek, članica uprave za strateške finance in informatiko Melita Kolbezen, članica uprave za strateški razvoj kadrov in organizacijo Vera Aljančič Falež, član uprave za poslovno področje Mercator trgovina Slovenija Peter Zavrl in članica uprave za poslovno področje Mercator trgovina jugovzhodna Evropa Stanka Čurović.

Stanislav Brodnjak prevzema vodenje družbe Mercator-H

Nepremičninsko dejavnost bo v upravi neposredno pokrival predsednik uprave skupaj s pomočnikom predsednika uprave za poslovno področje Mercator nepremičnine Alešem Resnikom.

Dosedanji pomočnik predsednika uprave Stanislav Brodnjak je s 1. januarjem 2011 prevzel funkcijo predsednika uprave družbe Mercator-H, hkrati pa bo opravljal tudi funkcijo svetovalca predsednika uprave za mednarodne zadeve.

Ne spreglejte