Petek,
26. 6. 2015,
10.15

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

borza trgovanje

Petek, 26. 6. 2015, 10.15

6 let, 7 mesecev

Kako je v dveh mesecih od doma zaslužil dva tisoč evrov? (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Do zaslužka od doma s trgovanjem na svetovni borzi.

Tomislav Rogić iz Banjaluke (BiH) je del svojega prostega časa posvetil modernemu načinu služenja denarja, ta mu že dva meseca zagotavlja stalen dohodek. Na svetovni borzi trguje prek interneta na svojem prenosnem računalniku, ko je na poti, pa na svojem mobilnem telefonu.

"Videl sem oglas na internetu za FXLider, malo me je zanimalo, prebral sem nekaj o tem in jim poslal elektronsko sporočilo. Zelo hitro so mi odgovorili. Moje prvo vprašanje je bilo, s čim se trguje in kaj je najbolj dobičkonosno, zato sem se odločil za nafto," pravi Rogić.

V manj kot dveh mesecih je Tomislav Rogić na vloženih pet tisoč evrov ustvaril dobiček 2.182 evrov s trgovanjem s ceno nafte na svetovni borzi.

"Vložil sem pet tisoč evrov in v teh dveh mesecih ustvaril dobiček več kot dva tisoč evrov. Ves dobiček, ki sem ga ustvaril do zdaj, sem dvignil in ga naložil na svoj račun, svoj vloženi denar in bonus, ki sem ga dobil od FXLiderja, pa imam še vedno na svojem računu za trgovanje," pravi Rogić.

Vsem bralcem Planet Siol.net, ki se želijo preizkusiti in izkusiti trgovanje na svetovni borzi, podarja FXLider 50 evrov, namenjenih trgovanju na edini borzi, na kateri lahko zaslužite takrat, ko cene rastejo, in tudi takrat, ko upadajo.

Prijavite se tukaj in vzemite 50 evrov za trgovanje.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.