Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 9. 2018,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Delavska hranilnica

Natisni članek

advertorial Osebne finance banka Delavska hranilnica

Torek, 25. 9. 2018, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Finančna storitev za najbolj zasedene

Vsebino omogoča Delavska hranilnica
družina ljudje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Kaj nas najbolj osrečuje? Velika hiša, nov avto in zadnji telefon? Pravzaprav nam pravi občutek sreče zagotavljajo drobne življenjske radosti. Današnji hiter tempo življenja nam jemlje prav možnost, da bi uživali v redkih trenutkih čiste sreče.

Medtem ko hitimo od enega službenega opravka do drugega, imamo ves čas občutek, kot bi nas nekdo preganjal. Nam pa misli že uhajajo k vsem popoldanskim aktivnostim, ko je treba oba otroka odpeljati na najmanj eno aktivnost na drugi konec mesta, opraviti nakupe, vmes pa nekam stisniti še vsaj eno uro rekreacije, sicer nas bo "pobralo" od stresa.

Visoka cena prostega časa

družina ljudje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Prosti čas postaja dragocen, zato si zase in za svoje otroke želimo, da bi lahko preizkusili vse mogoče aktivnosti, skupaj bi radi videli čim več sveta in si nabrali goro čudovitih spominov. Vse to seveda stane, kar pomeni, da moramo obvladati vodenje in dobro nadzirati svoje finance. Posebej za zadnje nam v pomanjkanju časa pogosto zmanjka energije in doslednosti.

Tam, kjer je to mogoče, prepustimo skrbi drugim, zato za svoje osebne finance izberimo zanesljivega finančnega partnerja.

Najugodnejša banka razvaja z novim paketom

osebne finance denar | Foto:

Delavska hranilnica je prav za ljudi, ki imajo prenatrpan urnik, ustvarila Digitalni paket. Ta ponuja vse, kar potrebujemo za elektronsko vodenje financ, s čimer bistveno prihranimo na času.

Dodatno Digitalni paket prinaša prihranek pri stroških, saj so vsi plačilni, trajni nalogi in direktne bremenitve že vključeni v ceno paketa, ki mesečno znaša 4,50 evra. Glede na to, koliko položnic plačamo vsak mesec, je to skoraj zanemarljiv izdatek.

Digitalni paket Delavske hranilnice vključuje:

  • vodenje osebnega računa z debetno kartico BA Maestro,
  • brezplačno spletno in mobilno banko,
  • neomejeno število plačilnih nalogov (nenujna domača plačila v EUR v znesku naloga do 50.000 EUR) v spletni ali mobilni banki,
  • neomejeno število direktnih obremenitev SEPA in neomejeno število trajnih nalogov,
  • brezplačne dvige gotovine s kartico BA Maestro na bankomatih vseh bank v Sloveniji in EMU,
  • SMS-obveščanje ob uporabi kartice BA, za elektronsko banko o prilivih, odlivih, obdelanih nalogih, avtomatsko obveščanje o stanju na računu, obvestilo o poteku limita, depozita, prejetih e-računih, SDD-nalogih, uspešnem in neuspešnem vstopu v elektronsko banko,
  • tekoči limit do 300 evrov (za odobritev limita mora imetnik vložiti pisno vlogo, ki jo hranilnica odobri ali zavrne glede na oceno kreditne sposobnosti imetnika računa).

Kako odpreti paketni račun v hranilnici?

Račun lahko odpremo kar na spletu. Sami izberemo poslovno enoto in termin za posvet z bančnim svetovalcem. Za podpis pogodbe bomo potrebovali osebni dokument in davčno številko. Lahko pa se seveda oglasimo v eni od poslovnih enot in ga brezplačno odpremo kar na mestu samem. Tudi v tem primeru bomo potrebovali osebni dokument, davčno številko in izpolnjeno Vlogo za odprtje paketnega računa

Še nimate osebnega računa pri Delavski hranilnici?

denarnica kartice banka | Foto:

Delavska hranilnica je ena izmed najkonkurenčnejših bank na slovenskem trgu, tako da je odprtje računa enostavno prava izbira.

Prepričala nas bo tudi z vsemi drugimi bančnimi storitvami, ki nam bodo pomagale pri pomembnih odločitvah v življenju.

Na voljo imajo ugodne kredite, različne oblike varčevanja, odlikujejo jih sodobne bančne poti in izjemna prilagodljivost. Njihova poslovna mreža je razvejana, vključuje 40 poslovalnic in 61 bankomatov.

Možnost on-line odpiranja računov:

Osebni račun na Delavski hranilnici, ki nam omogoča prihranek tudi do dvesto evrov letno, lahko odpremo tudi prek spleta. Delavska hranilnica ponuja pestro paleto osebnih računov, med katerimi bomo gotovo našli pravega zase.

Ne spreglejte