Petek,
23. 8. 2024,
13.33

Osveženo pred

3 ure, 58 minut

Oglasno sporočilo
fotografija Foto natečaj Huawei XMAGE 2024 Huawei noad PR članek

Natisni članek

Petek, 23. 8. 2024, 13.33

3 ure, 58 minut

Zadnja možnost za bogate nagrade

Oglasno sporočilo
Huawei XMAGE | Foto Huawei

Foto: Huawei

Ura teče in čas za prijavo na nagradni natečaj Huawei XMAGE Awards 2024 se počasi izteka. Rok za prijavo je 15. september, in če si želite svetu pokazati ustvarjalnost, je zdaj zadnji čas, da pošljete fotografijo, na katero ste najbolj ponosni.

Fotografski natečaji so odlična priložnost za preizkus vašega znanja v primerjavi z drugimi talentiranimi umetniki. Prav tako vam omogočajo, da svojo strast ponesete še stopničko višje in jo dobro izkoristite. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni fotograf, lahko z eno izjemno fotografijo prepričate člane žirije in osvojite srca ljudi z vsega sveta. Pokažite svetu svojo zgodbo skozi prizmo objektiva, pri tem pa imejte v mislih, da so pogum, edinstvenost in izvirnost ključ do vzbujanja zanimanja za fotografije.

Sodelovanje vam ne bo prineslo samo slave in vidnosti vaših fotografij širšemu občinstvu. Potegujete se za tri glavne nagrade, vsaka je vredna deset tisoč ameriških dolarjev, in številne druge nagrade v vrednosti med tisoč in dva tisoč dolarji. Vseh nagrad je več kot 60!

Huawei XMAGE | Foto: Huawei Foto: Huawei

Poskušajte pogledati svet okoli sebe skozi drugo perspektivo. Pomagajte si s funkcijami, ki vam jih omogočajo kamere telefonov Huawei, in poiščite optimalno kompozicijo. Bodite pozorni na osvetlitev in senčenje, v okolici poiščite neobičajne oblike, ki vam padejo v oči, ali se osredotočite na podrobnosti. Pri tem so vam lahko v pomoč vrhunski pametni telefoni serije Huawei Pura 70, katerih vrhunske zmogljivosti so že preverili priznani slovenski fotografi.

Letošnje nagrade XMAGE uvajajo nove kategorije – trenutki, obrazi, tako daleč, tako blizu ter stil –ki prikazujejo Huaweievo vodilno vlogo na področju posnetkov, portretne fotografije, telefoto- in makrofotografije ter barvnega sloga. Poleg tega so oblikovali nove nagrade, ki umetnike spodbujajo k raziskovanju različnih izraznih oblik in uporabi Huaweievih vodilnih fotografskih zmogljivosti telefonov serij Mate in Pura. 

Fotogalerija
1
 / 5

Prispela dela bo ocenjevala žirija uglednih sodnikov, med katerimi so Chen Xiaobo – deveti podpredsednik kitajskega združenja fotografov, Keith Ladzinski – fotograf National Geographica in nominiranec za nagrado emmy, James Perolls – modni fotograf in režiser, Susi Belianska – portretna fotografinja in vizualna umetnica, Li Changzhu – Huawei Consumer Business Group. 

Poleg vsestransko naprednih pametnih telefonov je Huawei pred kratkim na lokalnem trgu predstavil izredne brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i ter modno in kvadratno športno pametno uro Huawei Watch Fit 3. Med urami izstopata še Watch 4 Pro Space Edition, ki je trenutno na listi želja marsikaterega gospoda, žensko različico Watch GT 4 v zeleni barvi pa z lahkoto kombinirate s kakršnimkoli poletnim stajlingom.

Huawei XMAGE | Foto: Huawei Foto: Huawei

Vzemite v roke svoj pametni telefon Huawei, pritisnite na sprožilec in se pridružite tisočim drugim fotografskim navdušencem iz Slovenije in drugih držav. In ne pozabite. Na fotografski natečaj Huawei XMAGE Awards 2024 se lahko prijavite do vključno 15. septembra. Za več informacij in prijavo na natečaj obiščite https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage.

Naročnik oglasnega sporočila je HUAWEI TECHNOLOGIES LJUBLJANA.