Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 7. 2019,
9.40

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

računalnik USB PR članek

Torek, 16. 7. 2019, 9.40

4 leta, 9 mesecev

USB in čitalec kartic kompaktne oblike

Oglasno sporočilo
RoboUSB

Predstavljamo vam še nikoli lažji prenos podatkov in sprostitev spomina.

Prihajajo čudovite in zelo uporabne novice za ljudi, ki jim na mobilnem telefonu vedno zmanjka spomina, ko ga najbolj potrebujejo. Hitro in preprosto prenesite podatke in sprostite spomin mobilnega telefona ali tabličnega računalnika - kadarkoli in kjerkoli. Odkrijte, kaj lahko z miniaturno napravo še storite.

Velika večina ljudi s seboj vedno nosi USB, ker ga potrebujejo skoraj vsak dan. Vendar to ne reši težav, s katerimi se srečujemo v nepredvidenih situacijah. Kolikokrat se vam je, na primer, zgodilo, da ste posneli fenomenalno fotografijo in jo takoj želeli deliti na enem od družbenih omrežij? In potem ste se spomnili, da ste fotografijo posneli s fotoaparatom, s seboj pa niste vzeli kabla, s katerim bi lahko povezali fotoaparat in mobilni telefon ter opravili prenos. To, da imate USB, ne reši vaše težave.Če imate pri sebi sodoben večnamenski USB, ki je obenem tudi čitalec kartic, pa bo vaša fotografija v samo nekaj minutah prispela na želeno družbeno omrežje.

RoboUSB | Foto:

Za računalnike, tablične računalnike in mobilne telefone s funkcijo OTG

RoboUsb je večnamenski USB, saj je hkrati tudi čitalec kartic. Z njim lahko hitro sprostite spomin svojega mobilnega telefona. Dodatni spomin vedno pride prav in ta USB vam to omogoča kadarkoli in kjerkoli. Ima dva vhoda, zato je primeren za računalnike, tablice in mobilne telefone s funkcijo OTG. Vmesnik RoboUsbja povežite z USB na računalniku, tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu in izvedite prenos podatkov.

Ta USB je odličen in zelo koristen za poslovneže, ki so nenehno v gibanju in ki hitro zapolnijo spomin na mobilnem telefonu. Zdaj vam ni treba več skrbeti, saj boste lahko kadarkoli naredili dodaten prostor za shranjevanje podatkov. Prav tako je priročen za ljudi, ki imajo mobilne telefone z malo spomina. Ni vam treba razmišljati o nakupu novega mobilnega telefona, če vam stari ne služi dobro. Pomanjkanje spomina boste rešili na zelo ugoden način, ki nikakor ne bo načel vašega proračuna.

RoboUSB | Foto:

Dodatni spomin velike zmogljivosti

Ta priročna mini naprava podpira SD-kartice do 64 gigabajtov, kar je več kot dovolj spomina. Pred uporabo čitalnika kartic morate v prostor, ki je temu namenjen, vstaviti spominsko kartico SD ali kartico MicroSD. RoboUsb uporabljajte tako, kot navadno uporabljate USB - s povezovanjem z računalnikom, tabličnim računalnikom ali mobilnim telefonom.

Zaradi hitrega načina življenja narašča tudi potreba po takšnih večnamenskih napravah. Ljudje želijo kompaktne pripomočke, ki ne zavzamejo veliko prostora in ki jih bodo rešili v situacijah, ko jim bo zmanjkalo prostora za shranjevanje. Delo in vsakodnevne dejavnosti so takšne, da zahtevajo stalno uporabo računalnika in mobilega telefona, zato nas ne sme presenečati, da se tehnologija razvija v smeri, ki bo olajšala naše vsakdanje življenje. Spomnimo se disket in spomina, merjenih v megabajtih, zdaj pa imamo možnost, da v žepu nosimo mini napravo, veliko le nekaj centimetrov, na katero lahko v nekaj sekundah shranimo 64 gigabajtov podatkov.

RoboUSB | Foto:

Hitra in preprosta sprostitev spomina

Zaradi svojih lastnosti, natančnejše hitrosti branja in pisanja je RoboUsb ena najbolj iskanih tehničnih naprav. Njegove dimenzije, funkcionalnost in preprostost uporabe so ga uvrstile na seznam najbolj iskanih izdelkov v zadnjih nekaj mesecih.

Prenesete si film z interneta, dodate glasbo in ustvarite svoj seznam predvajanja, pri tem pa ne prenesete fotografij in videov z mobilnega telefona na računalnik, pa je spomin že poln. Zgodi se, da ste na nekem dogodku ali potovanju in želite nekaj fotografirati, pa ugotovite, da nimate spomina niti za eno fotografijo več. Tukaj vam priskoči na pomoč prav RoboUsb, ki vam bo v samo nekaj trenutkih pomagal sprostiti spomin na vašem mobilnem telefonu in vam omogočil, da fotografirate in snemate po mili volji

Ne samo, da boste lahko prenesli fotografije in videomaterial - prenesli boste lahko absolutno vse, kar ste shranili v spomin svojega mobilnega telefona.

Posebno presenečenje za vse ljubitelje praktičnih pripomočkov

RoboUSB | Foto:

Ker je ena takšna večkratno uporabna naprava postala vsakodnevna potreba, smo se odločili, da stopimo v stik z njenim distributerjem. Svojim zvestim bralcem smo omogočili popust, s katerim lahko dobite RoboUsb po 50 odstotkov nižji ceni! Pogojev ni, razen da naročilo opravite s klikom na povezavo na dnu članka.

Z nakupom RoboUsbja dobite še nekaj, česar zagotovo niste pričakovali. To je 44-dnevna garancija na vračilo denarja.

POMEMBNO: Glede na to, da ta naprava hkrati ponuja funkcije USB in čitalnika kartic, ni presenetljivo, da povpraševanje po njej hitro raste. Zaloge hitro kopnijo, zato vam svetujemo, da pohitite in izkoristite to edinstveno priložnost z neverjetnim popustom. Postanite lastnik RoboUsbja, preden zaloge skopnijo. Če zdaj zamudite to priložnost, boste morali RoboUsb plačati po polni ceni.

Kliknite in naročite RoboUsb - USB in čitalnik kartic praktične oblike za najhitrejšo in najlažjo sprostitev spomina!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte