Torek,
30. 7. 2024,
14.33

Osveženo pred

4 ure, 43 minut

Oglasno sporočilo
hit bob drzni bob mobilni prenos podatkov noad mobilna telefonija paketi bob A1 Slovenija PR članek

Natisni članek

Torek, 30. 7. 2024, 14.33

4 ure, 43 minut

Izkoristite 60 dni od podražitve in vašega operaterja brez dodatnih stroškov zamenjajte za bob

Oglasno sporočilo
portrait-of-a-shocked-woman-at-home-received-bad-2023-11-27-05-31-02-utc_1200x800 | Foto A1 Slovenija

Foto: A1 Slovenija

Si predstavljate, da v času vedno višjih življenjskih stroškov obstaja ponudnik mobilnih storitev, ki še nikoli ni podražil svojih paketov? Bob svoje naročnike razvaja z neverjetno ponudbo, prijazno do denarnice novih in obstoječih uporabnikov. Pohitite in do konca avgusta izkoristite bobastično ponudbo mobilnih paketov po ceni pet evrov na mesec. Brezplačno preklopite na bob in se poslovite od nenehnih sprememb cen mobilnih storitev.

Pozabite na višanje stroškov

Postanite uporabnik mobilnega paketa bob in se poslovite od nenehnih podražitev in sprememb cen mobilnih storitev. Menjava mobilnega operaterja je brez dodatnih stroškov zakonsko omogočena vsem uporabnikom v obdobju 60 dni od obvestila o spremembi cen storitev v trenutnem naročniškem razmerju. Izberite enega izmed paketov bob in uživajte v vrhunski ponudbi po vedno bobastični ceni.

stressed-wife-and-husband-with-many-debts-doing-pa-2023-11-27-05-01-04-utc_1200 | Foto: A1 Slovenija Foto: A1 Slovenija

pasica desktop | Foto:

Popolna svoboda se začne na Bobu

Bob že več kot 12 let drži obljubo in svojim uporabnikom ponuja mobilne pakete brez višanja cen, brez vezave in brez skritih stroškov. Kljub temu da je od prihoda na trg večkrat povečal količino enot v svojih paketih, je cena ostala nespremenjena in dostopna za vse. S transparentnim komuniciranjem brez drobnega tiska uporabnikom omogoča popolno svobodo brez nepredvidenih stroškov ali omejitev pri prehodih med različnimi paketi. Ob tem pa lahko uporabniki z doplačilom le 0,99 evrov na mesec dostopajo do največjega 5G omrežja v Sloveniji, ki je na voljo že več kot 81 odstotkom prebivalcem.

Največ za vaš denar

stranski banner | Foto: V posebni ponudbi, ki velja le do konca avgusta, je bob svoja največja paketa Drzni bob in Hit bob znižal na le pet evrov na mesec za vse nove naročnike za eno leto. V paket Drzni bob je poleg neomejenih količin klicev in sporočil SMS vključenih 90 GB prenosa podatkov, v paket Hit bob pa 7 GB prenosa podatkov. Ponudbo lahko izkoristite enostavno kar preko spleta.

Več informacij o paketih bob na: https://www.bob.si/ponudba-bob/narocniski-mobilni-paketi.

YouTube: www.youtube.com/GOVORIbob

Facebook: https://www.facebook.com/GOVORIbob/

Naročnik oglasnega sporočila je  A1 SLOVENIJA, D. D.