Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 12. 2021,
15.31

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Trgocev Logatec Ploščice Keramika PR članek

Četrtek, 9. 12. 2021, 15.31

2 leti, 4 mesece

Boste menjali ploščice? Potem morate vedeti to ...

Oglasno sporočilo

Ploščice lahko zelo vplivajo na podobo naših prostorov, zato je pravilna izbira ploščic ena najpomembnejših pri obnovi. Kako torej pravilno izbrati ploščice za svoj prostor?

Trgocev_1 | Foto:

Na trgu je danes na voljo veliko različnih ploščic, med katerimi lahko izbiramo. Lahko se odločite za moderne, v rustikalnem ali pa klasičnem slogu. Najbolj pa je seveda pomembno, da so vam keramične ploščice všeč. Vse bolj se uveljavljajo velike keramične ploščice ter ploščice v imitaciji lesa in naravnih kamnov. 

1. Klasika 

Pri klasičnih ploščicah moramo biti pozorni, da je keramika iz ene kolekcije, saj bo tak način gotovo videti bolj uglajeno. Pri kolekcijah je namreč ponavadi že optimalno izbrano razmerje med velikostjo stenskih in talnih ploščic, kar da prostoru dodatno usklajenost. Prednost klasičnih ploščic je, da jih ponavadi lahko kombiniramo s katerimkoli pohištvom.

Trgocev_Klasika | Foto:

2. Temnejši kontrasti 

Kontrast lahko hitro dosežemo tako, da izberemo malo temnejše talne ploščice, poudarimo lahko kabino za prhanje ali prostor okoli WC-školjke. Izbira kontrasta bo prostoru dodala energijo in ploščic se ne boste hitro naveličali.  

3. Imitacije lesa ali kamna 

Danes so kombinacije z imitacijami priljubljen trend pri izbiri keramike. Imitacijo lesa ali kamna lahko uporabimo tako za kopalnice kot za druge prostore (hodnike, vetrolove, terase itd.). Ploščice v imitaciji kamna ali lesa danes dobimo v različnih dimenzijah, oblikah in barvnih odtenkih. Kombinacijo imitacije lesa ali kamna lahko uskladimo s praktično vsako ploščico, prostoru pa da bolj eleganten videz.  

Trgocev_imitacija_kamna | Foto:

4. Imitacija marmorja

Tudi imitacija marmorja je danes pogost trend, ki se uporablja za kopalnice, hodnike, terase in druge prostore v hiši ali stanovanju. Pri imitaciji marmorja imamo ponavadi v paketu različne vzorce, kar imitacijo naredi še bolj pristno.  

Marmor_6 | Foto:

5. Mozaiki

Mozaik je še vedno zelo priljubljena izbira in rešitev za popestritev prostora. Ponavadi se mozaik uporablja za kakšen pas oziroma pri izpostavitvi enega dela v prostoru.  

Trgocev_mozaik | Foto:

V salonu Trgocev Logatec vam ponujajo 3D-izris, kar vam bo olajšalo izbiro, saj prostor s tem vidimo v 3D-izrisu. Vseeno je, ali se odločate za prenovo ali opremljate prvič.

Potrudili se bodo, da ugodijo vašim željam, ter vas seznanili s tehničnimi in prostorskimi možnostmi. Vodili vas bodo čez celoten projekt in vas opozorili na morebitne napake ali dodatne možnosti, ki povečajo funkcionalnost prostora. 

V decembru vam Trgocev Logatec ponuja 20-odstotni popust na ploščice iz zaloge.

Pohitite in obiščite salon še danes.  


Trgocev_2 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Trgocev Logatec.

 

Ne spreglejte