Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 9. 2018,
7.30

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Ceneje.si

Sreda, 26. 9. 2018, 7.30

5 let, 6 mesecev

Ano je razlika popolnoma šokirala

Oglasno sporočilo
Ceneje

Ana se je končno odločila za najtežji del prenove svojega stanovanja – lotila se bo prenove svoje dotrajane kuhinje. Ko se je odpravila po nakupih novih kuhinjskih aparatov in bele tehnike, je odkrila ogromno razliko – koliko časa in denarja lahko prihrani, če nakupuje pametno. Že je bila pripravljena na zapravljanje časa v trgovinah z belo tehniko, ko jo je prijateljica spomnila, da lahko vse pregleda in naroči prek interneta.

Ano smo prosili, da nam razkrije pet ključnih nasvetov, ki jih je dobila od prijateljice in jih je upoštevala pri nakupih za celovito prenovo kuhinje.

  1. Nakupovanje začnite na spletnem primerjalniku cen in ponudb Ceneje.si (tu najdete več kot 1.250.000 izdelkov iz več kot 330 trgovin).
  2. Primerjajte cene različnih trgovin.
  3. Oglejte si mnenja in komentarje drugih kupcev.
  4. Natančno preverite mere, materiale in barve izbranih izdelkov.
  5. V spletni trgovini preberite pogoje o dostavi in druge podrobnosti.

Ceneje | Foto:

Ne pozabite na ponudbo na spletu

Obnova kuhinje je podvig, ki zahteva veliko načrtovanja in vlaganja, zato je bila Ana nadvse zadovoljna, ko je odkrila, kako prihraniti svoje živce, čas in denar. Iskanje je začela na spletnem primerjalniku cen, kjer je lahko pregledala in primerjala vse želene izdelke na enem mestu.

"Če želite prihraniti, res ne smete spregledati ponudbe na spletu! Dejstvo, da lahko na enem mestu pregledaš vse, kar potrebuješ za novo kuhinjo – od kuhinjskih elementov, do gospodinjskih aparatov in nove jedilnice – je res velika prednost."

Glavna prednost nakupovanja s pomočjo spletnega portala Ceneje.si je preprosto primerjanje. Primerjanje izdelkov, cen in pogojev nakupa bo zagotovo pomagalo, da ne presežemo zastavljenega zneska. Morda pa prihranite dovolj, da si za ta denar omislite novo mikrovalovno pečico ali pa končno zamenjate staro komodo v jedilnici. Ano so prihranki tako navdušili, da že brska med kategorijami pohištva in načrtuje obnovo svoje dnevne sobe.

Prihranite s pametnim nakupovanjem!

Proračun ima velikansko vlogo pri načrtovanju nakupa nove kuhinje in predvsem novih kuhinjskih aparatov. Nakup v kosih ali vse naenkrat, vsak ima svoje prednosti. Če imate to možnost, vseeno priporočamo hkraten nakup, ki vam lahko prinese dodatne prihranke v spletnih trgovinah. Prej ko končate nakupovanje, prej boste lahko zadovoljni kuhali v svoji novi kuhinji.

Najvišji strošek bo verjetno pomenil nakup nove bele tehnike, h kateri spadajo nov hladilnik, pomivalni stroj in nepogrešljive kuhalne naprave: kuhalna plošča, pečica in kuhinjska napa. Pozabiti ne smemo niti na preostalo opremo v kuhinji, kot so kuhinjske posode, jedilni servis in različni kuhinjski pripomočki.

"Najtežje mi je bilo izbrati pomivalni stroj, ki bi ustrezal po lastnostih in dimenzijah. Pri nakupu vse bele tehnike sem bila pozorna predvsem na to, da so vse naprave vsaj energijskega razreda A+."

Tu je ponudba v spletnih trgovinah zagotovo v prednosti v primerjavi s fizičnimi trgovinami, saj obhodi različnih trgovin zahtevajo veliko časa, verjetno boste prav tisti model, ki ste si ga zamislili, hitreje našli v spletni trgovini –  pa naj bo to pomivalni stroj ali novo kuhinjsko korito.

Ceneje | Foto:

Velikost je pomembna

"Prijetno me je presenetilo, da večina velikih trgovin svojo ponudbo prikazuje na Ceneje.si, nisem pa pričakovala tudi tako veliko majhnih specializiranih trgovin, ki ponujajo veliko zanimivih izdelkov, ki jih nisem videla nikjer drugje."

Širina ponudbe je z ugodnimi cenami ena od glavnih prednosti nakupovanja na spletu. In ko si na enem mestu lahko ogledate ponudbe najrazličnejših spletnih trgovin, lahko res prihranite veliko časa. Poleg tega so vam lahko v veliko pomoč pri izbiri tudi komentarji strank, ki že imajo izkušnje s tem izdelkom ali celo kupujejo v izbrani trgovini.

Naročnik oglasnega sporočila je Ceneje, d. o. o.

 

Ne spreglejte