SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brez povratka 5 (Final Destination 5)

2

termometer

Peti del izjemno uspešne franšize grozljivk, v katerem smrt znova sistematično lovi skupino prijateljev, ki se poskušajo izmakniti njenemu neusmiljenemu pregonu.

Režija: Steven Quale Igrajo: Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Miles Fisher, Arlen Escarpeta, David Koechner, Tony Todd, Courtney B. Vance, Jacqueline MacInnes Wood Žanr: Grozljivka Dolžina: 92 minut IMDb: 5,8/10

Tokrat se je smrt spravila nad nekaj sodelavcev, ki so se podali na sindikalni oddih, ki naj bi pravzaprav trajal zgolj čez noč. Ko se avtobus prebija do kraja oddiha, jih pot pelje čez mogočni viseči most, razpet 60 metrov nad rečno gladino. Zdi se, da je usoda potnikov zapečatena, ko se most pred njihovimi očmi začne rušiti. Sam, ki je dogodek predvidel, poskuša najti rešitev in do neke mere mu to tudi uspe – tako vsaj misli. Starka s koso namreč ni zadovoljna z njihovim pobegom, zato za vsakega pripravi nepričakovan in zelo boleč konec. Med iskanjem rešitve prisluhnejo nasvetom skrivnostnega pogrebnika, ki je v preteklosti že videl podobne primere matildinega krutega poigravanja s svojimi žrtvami. Toda ledeni objem smrti je tokrat še bolj neizprosen in krvav.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin