Ponedeljek,
21. 11. 2011,
10.00

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

McLaren

Ponedeljek, 21. 11. 2011, 10.00

8 let, 5 mesecev

Trimo dobavil fasado za McLarnov tehnološki proizvodni center

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
McLaren je uradno odprl svoj novi, visokotehnološki proizvodni center, pri izgradnji katerega je kot uradni partner s svojim modularnim fasadnim sistemom Qbiss One sodeloval tudi slovenski Trimo.

Center je na Otoku sicer slovesno odprl britanski premier David Cameron. Trimo je z McLarnom in mnogokrat nagrajenim arhitekturnim birojem Foster & Partners razvil novo obliko modularnega fasadnega sistema Qbiss One ter s tem poskrbel za estetsko in učinkovito notranjo in zunanjo fasadno rešitev novega proizvodnega centra, so sporočili iz Trima.

Celovita fasadna rešitev v ponos britanske avtomobilske industrije

Modularni fasadni sistem Qbiss One je sicer po njihovih navedbah celovita fasadna rešitev, ki estetski videz združuje z visoko kakovostjo in učinkovitostjo. Vodotesni in samonosni zunanji fasadni sistem bo McLarenov proizvodni center varoval pred vplivi britanskega podnebja, medtem ko bodo notranji fasadni elementi zagotovili ognjevarnost in prečiščeno estetiko, skladno z načeli oblikovanja Foster & Partners in McLarna.

Ron Dennis: Trimo je s svojim fasadnim sistemom oživel kompleksno arhitekturno rešitev

"Trimo je s svojim modularnim fasadnim sistemom Qbiss One ključno pripomogel k temu, da je tako kompleksna arhitekturna rešitev lahko zaživela v vsej svoji veličini," je ob odprtju dejal izvršni direktor skupine McLaren in McLaren Automotive Ron Dennis. V centru bodo sicer vključno z najnovejšim superšportnim cestnim bolidom MP4-12C izdelovali tudi vse prihodnje projekte proizvajalca McLaren Automotive.