Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2016,
15.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Opel Southeast Europe

Natisni članek

Opel testna vožnja advertorial Družinski Avtomoto

Petek, 2. 9. 2016, 15.45

2 meseca, 1 teden

Preverite, komu boste oddali svoje srce: odpeljite ga na testno vožnjo

Vsebino omogoča Opel Southeast Europe
opel flex fix | Foto Opel

Foto: Opel

Samozavestno in z užitkom sesti za volan je privilegij, ki si ga z Oplovo TOP ponudbo zdaj lahko privoščijo tudi vozniki, ki so se s prestižnimi inovacijami do zdaj samo spogledovali.

Opel slovenskim voznikom ponuja visoko avtomobilsko tehnologijo za zmerno ceno

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Izbire pravega avtomobila ne smete prepustiti naključju. Testno vožnjo opravite tako, kot sicer vozite svoj avtomobil: če se z avtomobilom vozite v službo, ga preizkusite na takšni vožnji. Če se vozite po gorskih cestah, naredite to tudi s testnim vozilom. Vozite na cestišču, kjer lahko preizkusite zavorne sisteme. Preverite, kako se sedi na zadnji klopi, še posebej če se bodo sopotniki vozili tudi zadaj. Preizkusite prtljažni prostor in namestite morebitne otroške sedeže. Predvsem pa si vzemite čas. Izklopite glasbo in prisluhnite zvoku motorja.

Mokka – eden izmed najbolj priljubljenih majhnih cestnih terencev

Opel Mokka | Foto: Opel Foto: Opel

Evropski vozniki so navdušeni nad športnimi terenci oziroma avtomobili SUV. Omogočajo visoko sedenje, imajo velika kolesa in so robustnejši.

Med manjšimi terenci je tudi Oplova Mokka, ki se je je oprijel pridevnik pustolovska in ki velja za enega najbolj priljubljenih majhnih SUV ta hip.

Privoščite si pustolovščino z zanesljivim sopotnikom, ki ga odlikujejo tudi nizki stroški vzdrževanja.

Skrb za udobje in dobro počutje

Opel Meriva | Foto: Opel Foto: Opel Ste za ljudski avtomobil, ki vam ponuja nešteto možnosti za novo izkušnjo vožnje? Opel svoje kupce razvaja z nekaterimi funkcionalnostmi, ki dvignejo izkušnjo vožnje na nove ravni.

Z vrati FlexDoors bo občutno lažje vstopanje in izstopanje, nameščanje otroških sedežev in pripenjanje otrok ter natovarjanje in raztovarjanje.

Sistem Airwellness pri Astri poskrbi za osvežitev notranjosti z eno od dveh prefinjenih dišav – poživljajočo dišavo temnega lesa ali pomirjajočo dišavo zelenega čaja. Z ergonomskimi sedeži, ki imajo certifikat AGR, pa je Opel poskrbel za dobro počutje z vsestransko nastavljivima sprednjima sedežema.

Oplov inovativni AirWellness poskrbi za osvežitev notranjosti z eno od dveh prefinjenih dišav – poživljajočo dišavo temnega lesa ali pomirjajočo dišavo zelenega čaja. | Foto: Opel Oplov inovativni AirWellness poskrbi za osvežitev notranjosti z eno od dveh prefinjenih dišav – poživljajočo dišavo temnega lesa ali pomirjajočo dišavo zelenega čaja. Foto: Opel

Preprosto in osupljivo hkrati: zadnji nosilec za kolesa FlexFix

Fotogalerija
1 / 9

Adam, Zafira Tourer in Mokka imajo lahko integriran nosilec za kolesa, ki so ga pri Oplu poimenovali FlexFix. Nosilec preprosto potegnete iz zadnjega odbijača in nanj namestite do tri kolesa. Razdalja med kolesoma ne sme biti daljša od 1,2 metra. Ta edinstvena Oplova rešitev deluje v povezavi s parkirnim sistemom Park Pilot in je pri natovarjanju prijazna do vaše hrbtenice. Obenem v primerjavi s sistemi za prevoz koles na strehi prihrani dragocen prostor v stanovanju ali garaži in zmanjša porabo goriva.

Sožitje pametnega telefona in avtomobila

Opel v svojih avtomobilih ponuja možnost integracije pametnega telefona s pomočjo aplikacije Apple CarPlay, ki preslika telefon na zaslon na armaturni plošči. | Foto: Opel Opel v svojih avtomobilih ponuja možnost integracije pametnega telefona s pomočjo aplikacije Apple CarPlay, ki preslika telefon na zaslon na armaturni plošči. Foto: Opel

Apple CarPlay (na primer pri Astri nove generacije) omogoča uporabnikom dostop do storitev in aplikacij iPhona med vožnjo, in sicer z izpisom na osrednjem zaslonu, kar močno olajša uporabo.

Tudi hišni ljubljenčki so pomembni sopotniki

Fotogalerija
1 / 4

Opel je kot prva avtomobilska znamka v Sloveniji v svoje salone poleg lastnikov sprejel tudi njihove pse.

Pri prevozu psov je na prvem mestu varnost. Ključni sta pravilna namestitev in uporaba ustrezne opreme, ki preprečuje, da bi pes ob nesreči ali ostrem zaviranju nenadzorovano poletel po potniški kabini. Pes, čeprav majhen, ne spada na polico nad prtljažnikom, niti ne na prvi sedež, njegov prostor je v zavarovanem prtljažniku.

Odpeljite se s stilom

  | Foto: Opel Foto: Opel

Čudovite kombinacije odlikuje tudi izjemna varnost s parkirnim pomočnikom in sistemom za opozarjanje na mrtvi kot. Adam je pravi zaveznik v varni vožnji, ki z dnevnimi LED-lučmi in zadnjimi LED-lučmi še dodatno izboljša vašo varnost.

Videz je pomemben, česar so se pri Oplu še posebej zavedali pri snovanju modela Adam, ki si ga lahko s poljubno kombinacijo barv in materialov strehe, oblazinjenja, platišč in zunanjih nalepk oblikujete popolnoma po svojih željah.

Corsa - najbolj prodajan model med Opli

Fotogalerija
1 / 5

Z osmimi motornimi različicami in štirimi paketi opreme je Corsa med najbolje prodajanimi modeli v segmentu (B) malih avtomobilov z družinskimi ambicijami, ponuja vozno uglajenost in udobje.

Ima številne vozniške asistente, ki pomagajo ohranjati varnostno razdaljo, berejo prometne znake, voznika opozarjajo na nenamerno menjavo voznega pasu in samodejno krmilijo svetlobni snop žarometov. Corsa zna sama parkirati in je zelo učinkovita pri nadzoru mrtvih kotov. Varnostnega asistenta (Side Blind Spot Alert) je na varnostnih testih nagradila evropska agencija Euro NCAP, ki opravlja preizkusna trčenja.

TOP PONUDBA, TOP VOZILA, TOP INOVACIJE. OPEL TOP!

Unovčite svoj TOP BONUS in ob nakupu novega vozila Opel dodatno prihranite! TOP BONUS lahko pridobite s klikom na to povezavo ali pa pokličite klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 11 66.

Bonusi za posamezne avtomobile znašajo:

Igrivi Adam in mladostna Corsa: 300 evrov
Zmagovalka nova Astra: 400 evrov
Prijazna Meriva: 550 evrov
Pustolovska Mokka: 800 evrov
Razkošna Zafira Tourer in prestižna Insignia: 1.000 evrov

Obiščite Oplove salone, opravite testno vožnjo, unovčite TOP BONUS in se domov odpeljite s svojim novim Oplom.

Ne spreglejte