Gregor Pavšič

Sreda,
26. 11. 2014,
9.36

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Porsche Športni Avtomoto

Natisni članek

Sreda, 26. 11. 2014, 9.36

8 let, 3 mesece

Kdor ne more kupiti porscheja, ga lahko najame – za eno uro vsaj 69 evrov

Gregor Pavšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Marsikdo ne more kupiti porscheja, a ikono športnih avtomobilov lahko zdaj v Stuttgartu najamete. Cena urnega najema od 69 evrov naprej. Vsi modeli niso na voljo, voznik mora biti star vsaj 27 let.

Kdor ga ne more kupiti, ga lahko vsaj najame

Porscheji so že desetletja sinonim avtomobilske privlačnosti, športnih genov in brezkompromisnega uživanja na cesti. Toda le redki si lahko porscheja, cene najcenejšega boxsterja se v Sloveniji začnejo pri 60 tisoč evrih, lahko privoščijo. Pri Porscheju so zdaj za navdušence, ki si nakupa ne morejo privoščiti, bi pa njihove modele radi najeli, pripravili poseben program Porsche Drive.

Iz najema izvzeti avtomobili s turbinskim polnilnikom, na voljo ni niti superšportni 918 spyder

V Stuttgartu lahko zdaj najamete različne modele, od boxsterja, caymana, novega macana do cayenna, panamere in klasičnega 911. Najeti ni mogoče različic s turbinskim polnilnikom, prav tako ne športnih različic GT2 in GT3 modela 911 in pričakovano ne niti superšportnika 918 sypder.

Cene najema so določene glede na časovno obdobje najema, ki lahko traja od ene ure do celotnega tedna. Pri vsakem tipu najema je določeno število vključenih kilometrov, za presežek mora voznik plačati dodatno.

Enako velja tudi za gorivo, ki je v domeni voznika.

Porscheja lahko v Stuttgartu najame vsakdo, ki je star vsaj 27 let in ima vozniško dovoljenje najmanj pet let. Na kreditni kartici mora imeti tudi 2.500 evrov prostih sredstev za kavcijo.