TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 11. 2014,
11.32

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

resničnostni šov

Petek, 14. 11. 2014, 11.32

8 let, 3 mesece

Žana: Počaščena sem, da sem všeč tako lepi punci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Žana domov odhaja nasmejana, polna spominov. Komaj čaka svojega fanta. Počaščena je, da je všeč tako lepi punci, kot je Lara. V šovu, pravi, so bili vsi hinavci. Drugače ni šlo, razloži.

Kakšen je prvi vtis, potem ko ste izpadli iz igre? Vesela sem, grem na svobodo, lahko nadaljujem svoje življenje … Komaj čakam, da vidim fanta, družino in Bibo. Zelo dober občutek je.

Torej se niste več dobro počutili na posestvu? Želela sem si še ostati, do konca sem se borila po svojih najboljših močeh, a Jasmina je bila boljša.

Nasmejani ste, a na posestvu je bilo mogoče videti tudi solze. Kateri trenutek je bil najtežji? Eden od teh je bil zagotovo, ko je imel Klemen svoje izpade. Takrat smo bile punce dokaj na tleh. Drugi najtežji je bil, ko sem pričakovala, da bo nagrada obisk domačih, a se to ni zgodilo. In ko človek preveč pričakuje, je lahko tudi zelo razočaran. V tistem času sem veliko razmišljala o svojih domačih, o tem, kako se imajo in kaj počnejo. A to krizo sem prebrodila in se spet iz dneva v dan, včasih tudi iz ure v uro borila.

Je bilo težko tudi, ko je domov odšla Biba? Ker je bilo toliko sporov na posestvu, je bilo zanjo vsekakor bolje, da je odšla domov. Ni bilo več dobro, da je bila tam. V tistem času je tudi shujšala in se vsa tresla.

Kaj ste najbolj pogrešali v šovu? Na začetku sem najbolj pogrešala solidne higienske razmere. Spali smo med bolhami, bili smo brez prhe in mila. Počasi sem se na to sicer navadila, vse bolj pa je postala pomembna hrana. Imeli smo tri obroke na dan, zato je bilo še kako pomembno, da si se vsakič resnično najedel in tako lahko zdržal do naslednjega obroka. Hrano smo za delo res potrebovali. To, da sem vegetarijanka, je bila zame velika prednost, saj nisem imela težav s tem, kar smo jedli. Zame je bilo le premalo obrokov, saj sem jih navajena pojesti šest na dan. Vesela sem, da nisem na posestvu ostala tako dolgo, da bi naletela na koline.

Po nesreči ste nekaj mesnega vseeno pojedli? Darinka je pozabila povedati za zaseko, ki je bila v enolončnici. Nekaj je bilo prepiranja okoli tega. S Kamalo sva imeli občutek, da naju ne sprejemajo, a na koncu smo to zgladili. Velikokrat so pozabili, da sem vegetarijanka, in mi na krožnik vseeno dali klobaso ali zaseko. Enolončnica z zaseko mi je bila sicer dobra, a ko sem izvedela, za kaj je šlo, sem imela slab občutek. Ne bi je jedla, če bi vedela za vse sestavine.

Kdo si po vašem mnenju zasluži zmago? Navijam za Laro. Tudi Mateju, ki si zelo želi zmage, bi jo privoščila, saj je zelo delaven in dober prijatelj. Tudi Darinki, seveda, ker je v življenju že marsikaj prestala, zato me še toliko bolj veseli, da še vztraja v igri. Tudi če bo zmagal Leon, Denis ali Jasmina, si bo to zaslužil vsak izmed njih. Vsak, ki na posestvu vztraja toliko časa, je zmagovalec. Pravzaprav je vsak od nas zmagovalec že zato, ker smo zbrali dovolj poguma, da smo se prijavili.

Po odhodu Kristine je v triperesno deteljico vstopil Matej. Vi ste bili vodja te trojice? Nisem bila, to so besede drugih. Naša triperesna deteljica je delovala tako, da je vsak razmišljal s svojo glavo in predlagal svojo idejo za taktiko. Na koncu smo izbrali najboljšo. Vladala je čista demokracija.

Kako komentirate poljub z Laro? V tistem tednu, ko je bil Miha glava družine in je bil "gey week", sva z Laro želeli poudariti, da smo vsi drugačni in enakopravni. Želeli sva sporočiti, da za homofobijo ni prostora. Iz tega je nastalo prepričanje, da sem Lari všeč. Na podlagi tega se je zgodil kakšen poljub na usta, ki pa ni nič pomenil. Zanalašč sva se tudi pokrili z odejo čez glavo. Drugi, predvsem Denis in Leon, so to poveličevali.

Kako menite, da je to sprejel vaš fant? Po mojem mnenju mu je poljub dveh žensk všeč. Kaj niso to sanje vsakega moškega? Malo šova mora biti.

Kako je bilo s simpatijami na posestvu? Vsem se nam je zdelo, da je Darinka všeč Andreju. Emi se je na daleč videlo, da se je zagledala v Leona. Zadnje čase se mi je vse bolj dozdevalo, da je Mateju postala všeč Lara.

Kaj pa vi? Tako ali tako sem Larina simpatija. Lahko sem počaščena, da sem všeč tako lepi punci.

Kdo je bil največji hinavec? Vsi smo bili. Vsi smo za hrbtom analizirali drugega. Ko si vržen za to ograjo in omejen na določene ljudi, niti ne gre drugače. Je pa res, da nam je šel Klemen najbolj na živce. Ko je odšel, je to vlogo večkrat prevzel Denis. Svojih napak ni videl, vedno je krivil druge. Tudi ni videl dalj kot pol metra od svojega nosu, a v zadnjem tednu se je izboljšal in tak Denis mi je bil všeč.

Kaj si boste najbolj zapomnili? Veliko je takšnih trenutkov. Zapomnila si bom kaos, ko smo prišli iz arene in je bilo vse v ognju, nismo imeli dostopa do stranišča. Nikoli ne bom pozabila občutka, ko sta me Lara in Matej dala na Vejo, saj nisem jahala že eno leto. Ne bom pozabila niti igranja igre, ko smo dobili alkohol. Mislim, da si bom dogodke s posestva kar zapisala in si jih tako zapomnila do konca življenja.

Ne spreglejte