TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 6. 2018,
7.26

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča TSmedia

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial storitev poroka Omisli.si platforma

Sreda, 13. 6. 2018, 7.26

2 meseca, 1 teden

Vse za popolno poroko: od ideje do izvedbe

Vsebino omogoča TSmedia

Foto: Thinkstock

Poroka

Pravkar zaročeni? Čestitamo! Zdaj se začenjajo priprave na vaš veliki dan. Načrtovanje lastne poroke je brez dvoma zanimivo, razburljivo in zabavno, a zahteva veliko časa, natančnosti in usklajevanja.

Kako se spopasti z izzivi in nepredvidljivimi situacijami na dan poroke? Na poroki gre lahko marsikaj narobe. Mirnejša bosta, če bosta imela ob sebi pomočnike, ki bodo poskrbeli za nepričakovane situacije.

Če sta oba s partnerjem noro zaposlena, imata veliko dela v službi ali pa imata res velike sanje in želje, poiščita poročnega svetovalca. Pomagal vama bo pri celotni organizaciji, vse od poročnih vabil do medenih tednov. Poročni organizatorji bodo poskrbeli za vse, razen za vreme – tega boste morali naročiti sami.

Od ideje do izvedbe – pomoč pri celotni organizaciji poroke

Kot vodilni digitalni medij v državi (TSmedia) bomo v sodelovanju s spletno platformo Omisli.si poskrbeli, da bodo dileme in odločitve, na koga se obrniti v tovrstnih primerih, lažje in udobnejše. Na kakšen način?

S povezavo iskalcev in ponudnikov storitev. Vsem iskalcem storitev želimo omogočiti preprost dostop do različnih ponudb s prijetno uporabniško izkušnjo, obenem pa ponudnikom storitev dostavljati nove stranke ter omogočati konstantno rast poslovanja in uveljavitev na trgu.

Če si želite popolno poroko brez stresa, naj bo najem poročne načrtovalke prvi korak pri organizaciji velikega dneva. | Foto: Če si želite popolno poroko brez stresa, naj bo najem poročne načrtovalke prvi korak pri organizaciji velikega dneva.

Tako, kot si želite vi

Preden se posvetite podrobnostim, si v mislih predstavljajte popolno poroko. Kaj vidite? Se želita poročiti ob zvokih valov na peščeni plaži ali med visokimi zidovi na gradu? Na velikem travniku ob jezeru ali sanjata o skromni poroki z bližnjimi s spremljavo jazz benda? Morda želita poroko na matičnem uradu, potem pa takoj odpotovati na medene tedne?

Pomembno je, da je poroka točno takšna, kot si jo želita vidva. Ne ozirajte se preveč na mnenja gostov, saj se bodo zagotovo zabavali. Če si torej želita imeti piknik, pa naj bo poročni piknik. In če bi rada plesala ob country glasbi, imata v poročnem načrtu že eno kljukico več.

Odgovor na ključna vprašanja

Najprej se posvetita ključnim vprašanjem. Bo to velika poroka ali v krogu najbližjih? Notri ali zunaj, v domačem okolju ali si želita poroko na tuji turistični destinaciji? Moderno, klasično, retro, rock ali elegantno poroko? Za ideje si vzemite čas, pomagajte si s katalogi, spletom ali morda celo z romantičnim filmom.

Predlagamo vam, da samo načrtovanje poroke začnete vsaj eno leto prej. To vam omogoča, da poroko načrtujete bolj organizirano in manj stresno, saj poročni ponudniki še niso preveč zasedeni. Če nimate posebnih želja, pa vam predlagamo, da v organizacijo zagrizete pol leta prej.

Poroka | Foto:

Preverjeni ponudniki storitev za vašo poroko

Za vas so na enem mestu zbrani vsi preverjeni ponudniki poročnih storitev. Med njimi lahko izbirate glede na:


Preberite tudi:

Omisli.si AD
Novice Platforma, ki povezuje iskalce in ponudnike storitev
Omisli.si AD
Novice Slovenska spletna platforma, ki ponudnikom storitev stalno dostavlja nove, preverjene stranke
Omisli.si
Trendi Največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji
Omisli.si dom
Trendi Obnova hiše in okolice: preverjeni ponudniki zbrani na enem mestu
Vse za avto - Omisli.si
Avtomoto Vse za avtomobil: preverjeni ponudniki zbrani na enem mestu

Vir: Omisli.si

Ne spreglejte