Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 9. 2017,
10.30

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Vzajemna

Natisni članek

advertorial zdravstveno zavarovanje zavarovanje mladi Vzajemna

Četrtek, 28. 9. 2017, 10.30

2 meseca, 1 teden

Odhostaj od mame: bi prenočevali Pr'Hostar?

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Vzajemna

Najbolj priljubljeni slovenski film vseh časov je dobil nadaljevanje. In ne samo to, odslej ga boste lahko soustvarjali tudi vi.

odhostaj | Foto:

V majhnem podeželskem hotelu se zgodba še ni končala. Pr'Hostar kot najuspešnejši slovenski film nujno potrebuje nadaljevanje. Gorenjski "gaunarji" imajo še veliko materiala, ki bi ga radi delili z gledalci, in tokrat so v ustvarjanje zgodb pritegnili tudi svoje oboževalce.

Boste pomagali Matevžu na poti k odraslosti?

Vaški posebnež Matevž bi rad obrnil nov list v svojem življenju. Odločil se je, da se bo končno poskusil osamosvojiti od svoje mame. Odločitev je težka in skrajno zapletena, zato potrebuje pomoč gledalcev, ki mu bodo pomagali obrniti nov list v življenju. Njegove prigode lahko spremljate na spletni strani www.odhostaj.si.

Vaš glas – Matevževa prihodnost

odhostaj | Foto: Ob ogledu videa glasujte, kaj naj Matevž stori in tako skupaj odločite o tem, kako naj poteka njegova nadaljnja življenjska pot. Mu bo mama še vedno kuhala kavo, skrbela za njegovo osebno higieno in mu prala hlače? Vsega pa niti ne vemo, saj je zgodba v stalnem nastajanju.

Kot obljubljajo ustvarjalci, tokrat Gorenjci ne bodo pregovorno skopi, saj bodo glasovalcem razdelili lepe nagrade – med drugim tudi nočitev za dva v legendarnem hotelu Pr'Hostar.

Nagradna igra poteka do vključno 15. oktobra na spletni strani www.odhostaj.si in na Facebook profilu Ni statusa? Ni panike!.

V nagradnem skladu so naslednje nagrade:

- trikrat nočitev s fruštkom za dva Pr'Hostar,

- devetkrat zavarovanje v tujini za celo leto,

- tridesetkrat OdHostana majica.

Lažja osamosvojitev z ugodnim dopolnilnim zavarovanjem

odhostaj | Foto: Samostojnost je veliko manj obremenjujoča, če si lahko zagotoviš ugodnejše dopolnilno zavarovanje, ki ti omogoča primerno zdravstveno oskrbo in s tem popolno brezskrbnost.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni je najugodnejše tovrstno zavarovanje z najnižjo premijo in super dodatnimi ugodnostmi.

To zavarovanje je še posebej primerno zate, če si ostal brez statusa študenta ali dijaka in si dopolnil 26 let ali se prijavljaš na zavod za zaposlovanje.

#Zakaj?

Ker ti osnovno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, preostalo pa je treba (drago) doplačati. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko ali del razlike stroškov do polne vrednosti standarda zdravstvenih in z njimi povezanih storitev nad deležem, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

#Zapleteno?

To pomeni, da moraš, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev plačati kar iz svojega žepa. Bedno. Kot da že nesreča ni dovolj, te doleti še dodatni strošek!

#Rešitev:

S sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ti Vzajemna krije vsa ta doplačila.

Mesečna premija s 3-odstotnim popustom znaša 27,96 evra.

Ne spreglejte