SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: MA-YDI in Thinkstock

 • Messenger
 • Messenger

Očitni znaki, da telo kliče po razstrupljanju. Jih opazite tudi vi?

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: MA-YDI in Thinkstock

Ko se nikakor ne moremo znebiti slabega počutja, nejevolje in pomanjkanja energije, je čas za preprosto, vendar učinkovito rešitev. Petim nagrajencem bomo omogočili dvotedensko razstrupljanje z Enterosgelom, medicinsko-tehničnim pripomočkom, ki temelji na siliciju.

narava ženska morje

Čeprav je telo sposobno samo poskrbeti za izločanje strupov iz telesa, je ob njegovi preobremenjenosti dobro, če mu trikrat letno pomagamo z razstrupljanjem. Še posebej če je naš življenjski slog tak, da premalo časa posvetimo dobremu počutju, pravilnemu prehranjevanju in rednemu gibanju. Z razstrupljanjem lahko izboljšamo splošno telesno počutje in poskrbimo za nov val sveže energije.

Kako veste, da je prišel čas za učinkovito razstrupljanje?

ženska pisarna delo računalnik utrujenost

 • Ko se skoraj ves čas otepamo splošnega slabega počutja in nejevolje ter nam tudi dober spanec ne povrne energije.
 • Ko se ves čas počutimo napihnjeni kot balon.
 • Ko nas mučijo prebavne težave, kot sta driska in napihnjenost.
 • Ko postanemo zelo dovzetni za virusne in bakterijske okužbe.

Takrat je pomembno, si vzamemo čas za počitek, regeneracijo in ustrezno prehrano. Če ti pristopi ne obrodijo sadov, lahko telesu trikrat letno privoščimo razstrupljanje z enterosorbenti.

Tudi če nimamo zgoraj omenjenih težav, je na pol leta priporočljivo izvesti razstrupljanje telesa. Ko bomo telo osvobodili vseh toksinov in drugih škodljivih snovi, bomo opazili in občutili sledeče:

 • mladosten videz,
 • več energije,
 • boljše počutje,
 • boljši spanec,
 • okrepljen imunski sistem in
 • manj alergijskih težav.

Osnova dolgotrajnega zdravja

par narava kolesarjenje

Razstrupljanje kot idealno podporo zdravju so poznali že stari Rimljani, ki so bili prepričani, da je razstrupljanje telesa osnova dolgotrajnega zdravja. Že takrat je veljalo, da je čiščenje telesa osnova zdravega telesa in duha.

Včasih so uporabljali oglje in glino, ki sta še vedno znana po blagodejnih učinkih, danes pa se uporabniki lahko odločajo tudi za enterosorbent nove generacije – Enterosgel, ki temelji na naravnem siliciju. Namenjen je odstranjevanju dražečih in nezaželenih snovi, ki jih veže nase in v 12 urah po naravni poti odstrani iz črevesja.

Do vrhunskega počutja v dveh tednih

enterosgel V samo 14 dneh lahko z redno uporabo pripomoremo k hitrejšemu izločanju toksinov, težkih kovin, ostankov hrane, alkohola, izločkov bakterij, virusov ter glivic iz črevesja in posredno tudi telesa.

Lahko rečemo, da deluje kot spužva, ki potuje po našem prebavnem traktu in nase veže škodljive snovi ter jih nato iz telesa izloči prek blata.

Razstrupljevalna kura z Enterosgelom traja 14 dni, in sicer mora odrasla oseba (12 let ali več) trikrat na dan zaužiti jušno žlico (15 g) gela Enterosgel. Na ta način podpremo delovanje jeter, s tem pripomoremo k okrepitvi imunskega sistema in izboljšamo splošno počutje.

Glavne značilnosti izdelka Enterosgel:

enterosgel - Preprosto ga popijemo vmešanega v vodo.

- Enterosgel je silikonski in ni mineralni gel, zato nase ne veže vode. Ob uživanju ni treba dodatno piti vode, da bi preprečili zaprtje, kot pri mineralnih silicijevih gelih. Tudi če bi zaužili celo tubo silikonskega gela, to ne bi povzročilo zaprtja.

- Iz črevesja ne prehaja v telo in se po 12 urah z vsemi škodljivimi snovmi popolnoma izloči iz črevesja.

- Pripomore k obnovi poškodovane sluznice prebavil.

- Ni alergogen, ne vsebuje sladil, glutena, maščob, barvil, okusov, konzervansov in drugih dodatkov. Primeren je za nosečnice, doječe mame in otroke od prvega leta naprej.

- Nima stranskih učinkov. Pozor: Osebe, alergične na silikon, Enterosgela ne smejo uporabljati.

 

Pri zaključku nakupa Enterosgela v spletni trgovini vpišite kodo POMLAD 5 in izkoristite 5 % popusta na vrednost nakupa.

Težave, na katere lahko ob Enterosgelu kmalu pozabimo

narava morje družina

Strokovnjaki uporabo gela Enterosgel priporočajo kot podporo različnim oblikam zdravljenja. Njegovo delovanje ni omejeno le na razstrupljanje telesa, saj je učinkovit tudi pri številnih drugih težavah.

Priporočajo ga kot podporo tistim, ki trpijo za povišanimi vrednostmi holesterola, različnimi alergijami (sezonska alergija na cvetni prah, atopični dermatitis), ob zastrupitvah s hrano ali pijačo, prebavnih težavah, kot so driska in napihnjenost, ob težavah s prebavo zaradi jemanja antibiotikov in po prekrokani noči.

Slabosti, kronične in infekcijske driske, napihovanje, spahovanje, zgaga, bruhanje … Vse to je zdaj preteklost, saj Enterosgel hitro in učinkovito pomaga pri vseh naštetih težavah, hkrati pa podpre tudi regeneracijo sluznice prebavil.

Izdelek je prav tako zelo učinkovita podpora zdravljenja pri večini oblik vnetnih črevesnih bolezni (Kronova bolezen, ulcerozni kolitis, rane na želodcu in dvanajsterniku itd.), saj ublaži simptome bolezni in lajša potek zdravljenja.

Tudi Ula Furlan mu popolnoma zaupa

ula furlan Foto: Bor Slana

Na neverjetne učinke Enterosgela prisega tudi igralka in televizijska voditeljica Ula Furlan. Pravi, da se z njim svojemu telesu oddolži za nezdrave razvade, ki se jim ne more upreti. "Najbolj se mi pozna na koži, ko se pojavijo mozoljčki in mi ta kar zacveti. Prvič, ko sem ga uporabila, sem takojšnji učinek opazila po prekrokani noči. Ko sem prišla domov, sem spila gel pred spanjem, da bi se zbudila bolj sveža. Naslednji dan sem se počutila veliko boljše, kot bi se sicer po naporni noči. Bila sem manj utrujena, brez glavobola in z veliko energije," je pojasnila igralka, ki si z njim suši tudi mozoljčke zaradi stresa.

Za sušenje mozoljčkov

"Lahko ga ješ nerazredčenega, lahko ga piješ z vodo, lahko si ga daš na telo. Uporabljam ga tudi na morju, ko se zasvetijo mozoljčki zaradi vseh krem za sončenje in si iz njega naredim masko. Problematična območja izsuši tako kot glina."

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin