Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 4. 2015,
10.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Varuh zdravja zdravje zavarovanje advertorial

Petek, 10. 4. 2015, 10.22

2 meseca, 1 teden

Bi imeli svojega varuha zdravja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za vse, ki se zavedate, kako pomembno je varovati svoje zdravje in pri tem potrebujete nekoga, ki vam bo redno stal ob strani, je pravi program Varuh zdravja zavarovalnice Vzajemna.

Ste predani aktivnemu življenjskemu slogu in se veselite vseh prednosti, ki jih prinašajo športne dejavnosti in aktivne počitnice? Ali pa vas mika aktivno preživljanje prostega časa, pa ne najdete prave spodbude? Izberite si aktivnost, v kateri zares uživate. Nekateri raje vadijo v družbi, drugi se radi sami podajajo na raziskovanja v naravo ali pa jim bolj ustreza skupinska vadba z glasbo v ozadju.

Ne glede na to, kakšen življenjski slog ste si izbrali in kateri dejavnosti posvečate največ svojega časa, poskrbite za varovanje svojega zdravja. Idealno bi bilo, da bi imeli vsi svojega varuha zdravja, ki bi nas podpiral v skrbi zase. Vsi vemo, kako težko najdemo čas zase, čeprav bi morala biti skrb za zdravje ali dobro počutje vedno na prvem mestu.

Program aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja, ki ga uvaja zavarovalnica Vzajemna, je veliko več kot samo zdravstveno zavarovanje, saj nam pomaga zdravje tudi aktivno varovati.

Varuh zdravja prinaša:

Brezplačne preventivne zdravstvene storitve: med drugimi meritve sladkorja v krvi, krvnega tlaka in holesterola.

Naročanje pri zdravnikih specialistih v okviru mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net. Sporočite, kateri pregled potrebujete, in Vzajemna uredi vse podrobnosti ter poišče najboljšega specialista in najkrajšo čakalno dobo.

Zdravstvene informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, čakalnih dobah v javni zdravstveni mreži, pravici do zdravljenja v tujini, postopkih glede uveljavljana pravic iz zdravstvenega zavarovanja, pomoč pri iskanju informacij, ki jih potrebujete v procesu zdravljenja.

Brezplačne rekreativne vadbe: tedenski organizirani teki, strokovno vodeni pohodi, tečaj smučanja in teka na smučeh.

Aktiven oddih in ugodne počitnice: bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi, kot so tečaji nordijske hoje, kolesarske ture, specialistične meritve ...

Ugodnosti pri nakupih opreme za šport, pri prijavninah na rekreativne dogodke, pri smučarskih vozovnicah.

Svetovanje na področju zdrave prehrane, o varni uporabi zdravil in ukrepih za preprečevanje izgorelosti.

S programom Varuh zdravja se Vzajemna zgleduje po sodobnih zdravstvenih zavarovalnicah po svetu, ki se vse bolj osredotočajo na varovanje zdravja, preventivo in spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

Pet programov za pet različnih življenjskih slogov

Program Varuh zdravja se prilagaja vsakemu zavarovancu, zato so pripravili pet paketov:

Osnovni – program za vse zavarovance Vzajemne. Program vključuje dopolnilno zdravstveno zavarovanje ali katerokoli drugo zavarovanje s trajanjem 12 mesecev.

Aktivni – program za osebe s sodobnim življenjskim slogom. Izzivi aktivnega življenjskega sloga so številni, zato boste med ugodnostmi programa našli veliko izbiro brezplačnih strokovno vodenih vadb.

Senior – program, prilagojen starejšim zavarovancem, saj je tudi v zrelih letih aktivna skrb za zdravje še kako pomembna. Program Senior vključuje vrsto ugodnosti in aktivnosti, ki so še posebej pisane na kožo starejšim zavarovancem.

Medik – program za vse, ki se zavedate tveganj v povezavi z najpogostejšimi težjimi boleznimi, še posebej, če se želite zavarovati pred finančnimi posledicami teh bolezni. Vsem, ki se vključite v ta program, pripadejo vse ugodnosti Varuha zdravja. Ne prezrite možnosti brezplačnega svetovanja strokovnjakov Vzajemne.

Premium – najcelovitejši program aktivnega varovanja zdravja. Če želite celovito poskrbeti za svojo finančno varnost, pa tudi za svoje zdravje, izberite paket Premium, ki vas pelje tudi na počitnice. Med ugodnostmi je namreč bogata ponudba turističnih aranžmajev za zdrav oddih.

Ne spreglejte