Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleš Žužek

Sobota,
8. 4. 2017,
20.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger Sarah Brandner

Sobota, 8. 4. 2017, 20.01

6 let, 7 mesecev

Ubogo, zavrnjeno dekle

Aleš Žužek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70
Sarah Brandner | Foto Reuters

Foto: Reuters

Pred leti se je zdelo, da ima vse in da ji je uspelo priti na vrh sveta. A njen svet se je kmalu začel podirati. To je zgodba o nemški lepotici Sarah Brandner.

Sarah se je rodila v bavarski prestolnici München decembra 1988 in je bila fotomodel od 14. leta. 



Bastijevo dekle

Še zlasti znana in slavna je postala, ko se je leta 2007 začela videvati s takrat mladim nemškim nogometnim zvezdnikom Bastianom Schweinsteigerjem

Mladi zvezdniški nemški par: bavarska lepotica in slavni nogometaš. | Foto: Getty Images Mladi zvezdniški nemški par: bavarska lepotica in slavni nogometaš. Foto: Getty Images

Svetovna prvakinja na Maracani

Ko so leta 2014 Nemci v Braziliji postali nogometni svetovni prvaki, je bila Brandnerjeva ena najopaznejših nemških lepotic, ki so na tribunah navijale za svoje fante v nemški reprezentanci.

Sarah hiti v objem Schweinsteigerju po osvojitvi naslova svetovnih nogometnih prvakov. | Foto: Reuters Sarah hiti v objem Schweinsteigerju po osvojitvi naslova svetovnih nogometnih prvakov. Foto: Reuters

Bavarec se je zaljubil v Srbkinjo

A kmalu po tem, ko je skupaj s Schweinsteigerjem na sloviti Maracani proslavljala naslov svetovnih nogometnih prvakov, se je njen svet začel podirati.

Schweinsteiger se je po sedmih letih s Sarah ogrel za srbsko lepotico Ano. | Foto: Getty Images Schweinsteiger se je po sedmih letih s Sarah ogrel za srbsko lepotico Ano. Foto: Getty Images

Poroka v Benetkah

Schweinsteiger se je septembra 2014 zapletel s srbsko teniško lepotico Ano Ivanović in zveze s Sarah je bilo konec. Junija lani se je nemški nogometaš s srbsko lepotico poročil v Benetkah. 

Poroka Bastiana Schweinsteigerja in Ane Ivanović v Benetkah. | Foto: Reuters Poroka Bastiana Schweinsteigerja in Ane Ivanović v Benetkah. Foto: Reuters

Noseča Ana?

Decembra lani je Ivanovićeva sporočila, da odhaja iz sveta tenisa. Po govoricah, ki so postale glasne zlasti od februarja letos, je to storila zato, ker naj bi bila noseča.

Časi, ko je bila Sarah Brandner še srečna in nasmejana. | Foto: Getty Images Časi, ko je bila Sarah Brandner še srečna in nasmejana. Foto: Getty Images

Nesrečna Sarah

Če je Schweinsteiger našel zasebno srečo (v nogometu, zlasti ko je iz Bayerna leta 2015 prestopil v Manchester United, ne blesti preveč), pa to ne uspeva Brandnerjevi.

Na oktoberfestu leta 2015 je sicer spoznala nemškega podjetnika Michaela Beierja, a že spomladi 2016 je bilo njune zveze konec.

 

Last week in my agency @placemodels

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandnerofficial) on

Selitev v New York

Verjetno je želja po novem začetku, stran od njenega domačega Münchna, Sarah spodbudila, da se je avgusta lani preselila v New York, kjer dela kot fotomodel.

 

New York Vibe #newyork #concretejungle

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandnerofficial) on

Tudi Bastian je odšel čez lužo

A če je mislila, da bo s selitvijo v ZDA ubežala preteklosti, se je uštela. Marca letos se je namreč v ZDA preselil tudi njen nekdanji fant Bastian. Po polomu v Manchestru je namreč Schweinsteiger podpisal pogodbo z ameriškim nogometnim moštvom Chicago Fire.

Ne spreglejte