SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Se lahko Beyonce skrije pred Slovenkami?

2

termometer

Slovenske plesalke dokazujejo, da se lahko postavijo ob bok največjim zvezdam.

Koreografinja in plesalka Andreja Vakselj je s svojo plesno skupino High Heels High Hopes posnela plesni videospot, v katerem so dekleta zaplesala na Beyoncejino uspešnico Drunk In Love. "Koreografijo sem naredila že pomladi, pesem me je takoj očarala in vedela sem, da moram izkoristiti navdih," je pojasnila 27-letnica, ki je v svoji plesni karieri nanizala že lepo število uspehov.

Zaplet z objavo videa na YouTube V plesnih vlogah so ob Vaksljevi nastopile Rosana Čolovič Popit, Maruša Lendaro, Tajda Kavčič in Ana Babnik, v vlogi lovca na talente pa se je preizkusil pevec in plesalec Jakob Kapus. "Na snemanju sem imela vročino, a je vseeno potekalo v super vzdušju in teklo je kot po maslu," je še povedala Vaksljeva. Zapletlo pa se je z objavo posnetka na spletu. Ker je v posnetku uporabila skladbo, za katero ni imela avtorskih pravic, je YouTube posnetek zablokiral.

"Pisala sem YouTube ekipi in jim pojasnila, da sem ob posnetku navedla, da pravic za pesem nimam v lasti, da pa smo v posnetek vložili ogromno truda, in jih prosila, da mi vendarle omogočijo objavo," je zaplet pojasnila Vaksljeva, ki se ji je vztrajnost obrestovala, saj so ji ustregli in videoposnetek odblokirali. Tako si lahko tudi sami ogledate izdelek nadobudnih slovenskih plesalk in presodite, kako so se odrezale.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin