Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 5. 2020,
9.24

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17

3

Natisni članek

Tom Hanks Rita Wilson COVID-19 Koronavirus

Četrtek, 28. 5. 2020, 9.24

3 leta, 11 mesecev

Oboževalci vznemirjeni: Ali Tom Hanks laže? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17

3

Slavni igralec je z objavo iz bolnišnice močno vznemiril mnoge oboževalce. Na fotografijah so namreč vidne vrečke z infuzijo oziroma, po opisu ob njih sodeč, s krvno plazmo. A njegovi sledilci so se spraševali, kaj se v resnici dogaja z njim oziroma ali jim laže.

Rita Wilson in Tom Hanks.  | Foto: Getty Images Rita Wilson in Tom Hanks. Foto: Getty Images

To je bila že druga igralčeva objava v zadnjem mesecu, na kateri ima v roko napeljano iglo s cevko, medicinski delavec pa v svojih rokah drži vrečko z motno rumeno vsebino. Igralec je najnovejšo fotografijo pospremil z malce skrivnostnim in ne povsem jasnim zapisom: "Plazmatično na 3! 1, 2, 3, plazmatično!" A tokrat je zaradi množice vznemirjenih komentarjev, ki so se zgrnili pod podobno objavo pred mesecem dni, možnost komentiranja izklopil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plasmatic on 3! 1,2,3 PLASMATIC! Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Takrat so namreč njegovi sledilci pisali, da se z igralcem dogaja nekaj nenavadnega in da ne razumejo njegovih skrivnostnih objav. Ker Tom Hanks boleha za diabetesom tipa 2, naj ne bi smel darovati krvi oziroma krvne plazme, zato so mu celo očitali, da laže in da sploh ne daruje plazme, temveč v resnici dobiva nekakšno vitaminsko infuzijo. Nekateri so zapisali, naj jih neha imeti za norce. Našli pa so se tudi teoretiki zarote, ki so prepričani, da je pravi Tom Hanks v bolnišnici ali celo mrtev, saj se že dolge tedne ni pokazal na fotografijah z obrazom.

A ves misterij je bil razkril z objavo njegove soproge Rite Wilson, ki je prav tako kot Tom na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, kako daruje kri. Zraven je zapisala: "Fotografija testiranja na prisotnost protiteles, ki je del priprav na darovanje plazme. Hvala, dr. Anne Rimoin na UCLA za raziskavo, na kateri delaš, da bi pomagala paciente pozdraviti covida-19."

Tom in Rita sta namreč meseca marca prebolela okužbo z novim koronavirusom. Potek bolezni je bil blag in po nekaj dneh v bolnišnici sta bila odpuščena domov v izolacijo. Takrat sta bila v Avstraliji, kjer je Tom delal na svojem novem filmu. O prebolevanju bolezni in preživljanju izolacije sta tudi prek družbenih omrežij ves čas redno obveščala svoje oboževalce.

Tom Hanks
Trendi Tom Hanks se po dveh tednih karantene počuti bolje
Tom Hanks, Rita Wilson
Trendi Kako Tom Hanks in žena ostajata prisebna v izolaciji #video
Tom Hanks
Trendi Tom Hanks priznal: Z ženo sva zbolela za koronavirusom
Ne spreglejte