SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Manco Špik še vedno muči trema

3

termometer

 | Foto:
Manca Špik se po desetih letih dela v teh dneh pripravlja za enega od največjih festivalov pri nas. A pevka priznava, da ima pred nastopi še vedno tremo.

Manca Špik je kot mlado dekle začela peti in njena kariera je danes v razcvetu. Manca spada med najbolj plačane in najbolj zasedene slovenske pevke, a pravi, da je vse to nepomembno, ko je na odru, ko se razživi s svojo publiko in ta z njo zapleše. "V teh letih sem pripravila toliko koncertov, da vem, kako se bodo stvari razpletle. Nastopala sem za 10.000 in za tri ljudi, vse sem preživela, a ene stvari se ne morem znebiti. Treme," priznava Manca. "Da, jaz sem velik 'tremaš'," se zasmeji in doda, da je trema z njo samo nekaj sekund, ko stopi na oder, ko zapoje, pa je vse pozabljeno.

"Zdaj se pripravljam na festival Melodije morja in sonca, kjer bom prvič v življenju nastopila s povsem svojo, avtorsko pesmijo. Upam, da bo ljudem všeč in da jo bodo sprejeli za svojo, ob sebi sem imela odlično ekipo, ki je z menoj vedno, in naredili smo dobro pesem," je še povedala Manca, ki si bo po koncu festivala vzela tudi nekaj dni za počitek.

"Morje, sonce, plaža … To potrebujem, moram si malo napolniti baterije, moram uživati na soncu, moram se spočiti in sprostiti, da bom potem lahko spet žurala skupaj s svojimi oboževalci na koncertih. Nikoli se ne počutim prazne, ko grem z odra, ravno obratno, potrebujem ljudi in nastope in želim si jih ter uživam v njih. Ampak kakšen teden ali dva bo dovolj. Najverjetneje bom odšla kam na Hrvaško ali pa v Grčijo, toliko, da imam nekaj dopusta, potem pa spet veselo na delo," je povedala Manca.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin