SiolNET. Trendi Svet znanih
1,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je lagala, da jo je Johnny Depp pretepal?

1,96

termometer

Johnny Depp, Amber Heard
Amber in Johnny sta bila poročena dve leti. Foto: Getty Images

Igralec Johnny Depp in njegova nekdanja žena Amber Heard se nista razšla v dobrih odnosih. Amber je Johnnyja ob ločitvi obtožila, da je bil nasilen ter to podkrepila s fotografijo, a igralec zdaj pravi, da ima dokaz, da se to ni nikoli zgodilo.

Johnny Depp Trendi Johnny Depp s shujšano podobo oboževalcem povzroča skrbi

Dokaze, da svetovno znani igralec Johnny Depp ni bil nasilen do svoje nekdanje žene Amber Heard, bodo predložili na sodišču proti britanskemu tabloidu The Sun. Ta je aprila lani objavil članek novinarja Dana Woottona, ki je Johnnyja obtožil, da je pretepal svojo ženo. V članku je kritiziral tudi pisateljico J.K. Rowling, ker je dovolila, da je Johnny kljub govoricam o nasilnem vedenju nastopil v filmu z njenim podpisom, Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva.

Johnnyjev odvetnik Adam Waldman je ob predložitvi novih dokazov za E! News povedal: "S temi dokazi bomo poskušali ovreči goljufive trditve proti gospodu Deppu." Dokazi med drugim vključujejo posnetke nadzornih kamer, izjave prič ter: "SMS-sporočila med tabloidom The Sun in njihovim #MeToo virom," je še razložil Waldman.

Spoznala sta se leta 2011 na snemanju filma Zapiti dnevnik. Poročila sta se štiri leta kasneje. Spoznala sta se leta 2011 na snemanju filma Zapiti dnevnik. Poročila sta se štiri leta kasneje. Foto: IMDb

Je Amber lagala o nasilju?

Tožba proti tabloidu se nanaša na incident med nekdanjima zakoncema, ki se je zgodil maja 2016. Amber je Johnnyja obtožila, da je vanjo vrgel mobilnik, ki naj bi jo zadel v oko in lica. Poleg tega trdi, da je mesec pred tem v njeno smer vrgel steklenico šampanjca, ki pa je zadela steno, ter kozarec za vino, ki je pristal na tleh.

V novih sodnih dokumentih priče trdijo, da Amber maja 2016, po opisanem incidentu, ni imela nobenih vidnih poškodb. Te naj bi se na njenem obrazu "pojavile" po tem, ko je Johnnyja javno označila za nasilneža, še trdijo priče.

Od tabloida zahteva odškodnino

Ameriški mediji poročajo, da Depp od tabloida zahteva 200 tisoč funtov odškodnine, skupaj z 10.528 funti stroškov postopka, ter odškodnino, ki jo bo določilo sodišče. Poleg tega pa bo poskušal doseči še, da tabloid v nadaljnje ne bo več brez dokazov poročal o družinskem nasilju.

Preverite tudi:

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones Trendi Catherine Zeta-Jones o obtožbah, ki njenega moža bremenijo spolnega nadlegovanja Benjamin Brafman, Harvey Weinstein Trendi Harvey Weinstein ostal brez slavnega odvetnika, ki brani bogate in mogočne #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin