SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jay-Z se podaja tudi v šport

1

termometer

 | Foto:
Glasbenik, producent, založnik, mož pevke Beyonce in po novem tudi športni menedžer. Je to sploh mogoče?

Glasbenik Jay-Z, ki se ne sramuje številnih glasbenih in poslovnih uspehov, je po novem zaplaval tudi v športne vode, saj je svoje podjetje Roc Nation razširil in začel delati. Skupaj s podjetjem Crative Artists Agency je Jay-Z že na dobri poti, saj so prvo pogodbo že podpisali, na spletni strani podjetja, ki bo ekskluzivno zastopalo različne ameriške športnike, pa je že izjava igralca ekipe Yankees Robinsona Cana, športnika, ki prihodnje leto pričakuje veliko od svojega prestopa.

"Prišel je trenutek, prelomnica, ko sem začutil, da moram poskrbeti zase in da moram biti v svojo kariero veliko bolj vključen. Veseli me, da sodelujem z Roc Nation Sports in da imam to možnost, da se bom prihodnje leto lahko odločal sam zase. Prepričan sem, da bo sodelovanje med Roc Nation sports in Creative Artistis Agency plodno in v mojo korist," je povedal Cano, ki je za zadnji prestop prejel 44,5 milijona evrov, od takrat pa občutno izboljšal rezultate in s tem še povišal svojo ceno.

Jay-Z je s tem podjetjem želel vrhunskim športnikom ponuditi priložnost, da sodelujejo z nekom, ki se spozna na posel, na želje zvezdnikov in na to, kako denar pametno naložiti, saj naj bi bilo glasbenikovo finančno stanje izjemno dobro. "Če veste, da imam rad šport, ne da ga imam rad, da ga obožujem, in če veste, da sem od nekdaj skrbel za varovance, potem je ta korak logična posledica tako v zasebnem življenju kot tudi v poslu. Športnikom bomo pomagali na enak način, kot smo do zdaj ves čas pomagali glasbenikom. Pričakujemo, da se bo to obrestovalo," je povedal Jay-Z.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin