Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 1. 2013,
9.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

George Clooney

Sreda, 23. 1. 2013, 9.56

8 let

George Clooney: Zgladil sem si testise!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
George Clooney nadaljuje z zabavnimi šalami na svoj račun. V najnovejšem intervjuju je spregovoril o lepotni operaciji na svojih testisih, o svoji spolni nagnjenosti in o družinskem življenju.

Igralec George Clooney je znan po sproščenosti in neobremenjenostjo z mnenjem javnosti. V takem slogu potekajo tudi njegovi intervjuji, v katerih je veliko hudomušnih in dvoumnih odgovorov. Tako je potekal tudi pogovor za italijanski mesečnik Max, ko je igralec podal veliko dvoumnih izjav in je prav težko razbrati, katere so resnične.

Spregovoril je o politiki, homoseksualnosti, otrocih, poroki in liftingu na testisih. "Nikoli si nisem popravil gubic okrog oči, vendar tam spodaj mi gubice res niso všeč. Gre za novo tehniko, v Hollywoodu se jo poslužujejo vsi, reče se ji ball ironing." Dejstvo je, da takšen poseg dejansko obstaja, vprašanje pa je, ali bi George dejansko šel na takšno lepotno operacijo.

"Preveč sem se drogiral za politiko" Igralec je spregovoril o svojih možnostih, da bi šel v politiko: "Zelo rad se angažiram v resnih težavah, ki pretijo našemu svetu. O tem raje govorim kot o svojih dekletih. Vendar ne bi nikoli mogel postati politik, ker sem imel preveč žensk in sem se preveč drogiral."

Je George res gej? Spregovoril je tudi o številnih tračih, ki ga označujejo za geja: "Vsi mislijo, da sem gej. Pa kaj pol! Takšnih govoric ne bom nikoli zavrnil, saj nočem, da bi ljudje mislili, da je homoseksualnost nekaj slabega. Moje zasebno življenje je samo moje. Zasebno, torej."

Kaj pa poroka in otroci? "Michelle Pfiffer in Nicole Kidman sta z mano stavili deset tisoč dolarjev, da se bom poročil pred svojim 40. letom. Stavo sta seveda izgubili in mi po pošti poslali ček. Vrnil sem jima ga nazaj in stavil dvojno vsoto, da ne bom imel otrok pred svojim petdesetim letom. Ko me zagrabi želja po očetovstvu, grem na obisk k Bradu in Angelini in se takoj spomnim, zakaj je življenje brez mulcev preprostejše."

Ne spreglejte