SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gavin Rossdale ne more brez Gwen Stefani

2

termometer

Gavin Rossdale je priznal, da na turnejah zelo pogreša svojo ženo Gwen Stefani, saj je ne more videti vsak dan. Pravi pa še, da je občutek podoben bolečini.

Gavin Rossdale je sicer glavni pevec skupine The Bush, ki je trenutno na turneji. Ko je s skupino na turneji, pa pravi, da je najhuje to, da ne more biti z Gwen, s katero je poročen že polnih devet let in imata dva otroka.

"Boleče je biti stran od nje. Kdo pa ima življenje brez bolečin?" je povedal 46-letni Gavin. "Vsak moški se tako počuti, če ima ob sebi posebno osebo. Jaz nisem nič drugačen. Čudovito bi bilo, če bi se lahko zbudil ob Gwen vsak dan. Nekaj časa je že nisem videl, zbujati se sam, nikakor ni razburljivo," je še povedal Gavin.

Težko je usklajevati kariero z družinskim življenjem

Gavin in Gwen sta se spoznala leta 1995 na turneji njunih dveh skupin, poročila pa sta se sedem let kasneje. Zakonca imata tudi dva sinova, 5-letnega Kingstona in 3-letnega Zumo. Gavin Rossdale pa je priznal, da je včasih težko usklajevati svojo glasbeno kariero in družinsko življenje. "Težko je biti stran od Gwen in otrok, ampak to je neizogibno. Zagotovo pa je izziv usklajevati kariero z družinskim življenjem," je še povedal Gavin, ki je sicer s skupino Bush pred kratkim izdal album z naslovom The Sea of Memories.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin