Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 12. 2021,
10.29

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prazniki prazniki razvajanje darilo Kempinski Palace Portorož PR članek

Četrtek, 23. 12. 2021, 10.29

2 leti, 4 mesece

Za nepozabno darilo ni nikoli prepozno

Oglasno sporočilo

V iskanju odličnega darila zadnji trenutek? Podarite darilni bon, ki ga lahko brezskrbno natisnete doma in takoj postavite pod smrečico!

Kempinski Palace Portoroz | Foto:

Te praznike podarite nepozabno darilo svojim najbližjim: razvajanje v hotelu Kempinski Palace Portorož.

Kempinski Palace Porotorž je luksuzni hotel na slovenski obali, ki mu je naziv najboljši hotel v Sloveniji podelil World Travel Awards, darilni bon pa boste lahko unovčili vse leto od nakupa.

Izbirate lahko med različnimi možnostmi darilnih bonov: doživetji v hotelu, vikend paketi, vrednostnimi boni za vse storitve hotela ali pa se odločite za romantično večerjo, kulinarične dobrote oziroma eno izmed možnosti spa razvajanj.

Za lažjo izbiro vam hotelski concierge Marjan, član Clef d’or, priporoča:

Hotelski concierge Marjan, član Clef d’or | Foto: Hotelski concierge Marjan, član Clef d’or

VREDNOSTNI BON: Vrednostni bon je velikokrat najboljša izbira, kadar želite nekomu dati proste roke pri uporabi, saj tako podarite vavčer, ki se lahko fleksibilno uporabi za vse storitve hotela. Želeno vrednost izberete sami, prav tako lahko dopišete posvetilo.

VEČERJA V RESTAVRACIJI SOPHIA: Restavracija, nagrajena z Michelinovim krožnikom, je idealen ambient za romantično večerjo v dvoje ob okušanju degustacijskega menija Sailor’s special izpod rok chefa Marja Povšnarja.

Restavracija Sophia | Foto: Restavracija Sophia

VIKEND POBEG: Vikend, preživet v ambientu prečudovitega hotela Palace. Ali moramo še kaj dodati?

POW1_Superior Sea view 2_2021 | Foto:

ZAJTRK & SPA RAZVAJANJE: Vsi se strinjamo, da je zajtrk v Kristalni dvorani resnično poseben in nepozaben. Z nakupom tega vavčerja pa lahko združite nepozaben zajtrk s celodnevnim spa razvajanjem v bazenu in svetu savn ter tako ne podarite le darila, temveč celodnevno doživetje.

Za nakup Marjanovih priporočil in preostalih storitev v ponudbi kliknite na hotelov Online Voucher Shop. Po opravljenem nakupu boste e-voucher takoj prejeli preko e-pošte in bon boste lahko takoj natisnili ter ga podarili.

 Naročnik oglasnega sporočila je HOTEL PALACE PORTOROŽ D.O.O.

Ne spreglejte