Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 4. 2014,
11.30

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

izlet velika noč sejem tržnica

Četrtek, 17. 4. 2014, 11.30

5 let

Po še zadnjih velikonočnih nakupih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Še vedno je čas, da se oborožite z velikonočnimi dobrotami in drugimi pripomočki, potrebnimi za prihajajoče praznike. Obiščite velikonočne tržnice, ki jih prirejajo ta konec tedna!

Post se bliža h koncu in spet je tukaj izgovor, da mizo obložimo z dobrotami, kot so velikonočna šunka, hren, pirhi in potica. Že od marca se po Sloveniji vrstijo velikonočne tržnice, na katerih kupce zalagajo z vsem potrebnim za praznovanje, bodo pa za še zadnje velikonočne nakupe priložnosti tudi ta konec tedna. Izkoristite obisk velikonočnega sejma v katerem bolj oddaljenem kraju in si tako priredite prijeten izlet!

Moravske Toplice V prekmurskem zdraviliškem središču lahko tradicionalni velikonočni sejem v parku pred evangeličansko cerkvijo danes obiščete od 14. do 18. ure, v soboto pa od 9. ure do poldneva. Ponudba je bogata – obsega vse od košar in cekarjev do prtov ter seveda mesnin, potice, hrena in obveznega bučnega olja.

Portorož Če vas spomladi vleče k morju, se odpravite v Portorož. Vse do ponedeljka bodo namreč v parku pred portoroškim hotelom Kempinski Palace stale stojnice z domačimi izdelki in velikonočnimi dobrotami. Danes bo velikonočna tržnica odprta od 15. do 20. ure, prihodnje dni pa od 11. do 20. ure.

Avstrijska Koroška Zakaj ne bi konca tedna izkoristili za skok čez mejo? V Celovcu in Beljaku velikonočna poulična sejma ujamete še do sobote. Na celovškem trgu Neuer Platz boste našli široko izbiro tradicionalnih velikonočnih proizvodov, kot so pirhi, velikonočna šunka, pecivo, tradicionalni snopi, velikonočne raglje in prtički za velikonočne košare. Pisana mešanica vseh mogočih proizvodov pa je tudi velikonočni sejem v mestnem jedru Beljaka – poleg tradicionalnih velikonočnih izdelkov, kot so dekorativne velikonočne sveče in prtički za velikonočne košare, ponujajo tudi kmečke proizvode, kot so šunke, klobase in še in še.

Ne spreglejte