Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 8. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Natisni članek

Žiga X. Gombač knjige branje Si.mobil Plažnice advertorial

Sreda, 10. 8. 2016, 8.00

2 meseca

"Izberi: jaz ali tvoji prijatelji!"

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Prvi prepir je vedno nekaj posebnega, saj zvezo okrepi ali pa pokoplje. In ni hujšega od hladne zavrnitve. Kako sta se sprla Stella M in Mare, si preberite v novi Plažnici All Inclusive:  Stella M in zavrnitev.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

"S Turčijo ni čisto nič narobe," je spravljivo rekel Mare. "Ideja je krasna, le čas je napačen." (Žiga X. Gombač, All Inclusive:  Stella M in zavrnitev)

 | Foto:  


Žiga X. Gombač:

Žiga X. Gombač (1976) se je rodil v Ljubljani, mestu, ki mu je podarilo kopico navdiha, izkušenj in spoznanj. Tudi zelo neposrednih, pristnih in bolečih. Skozi njih se je seznanil z množico oseb, tako dobrih kot slabih. In vsaka od njih se ga je dotaknila na svoj način. Tudi z željo, da bi ga spremenila. Kljub vsemu si je ostal zvest. Dovolj zvest, da o nakopičenem piše kar se da iskreno in svojevrstno. Zaveda se, da je avtor medij. Medij, v katerem čas nalaga usedline doživetij. In če hočejo slednja tja ven, v svet, jih je treba prežeti z odgovornostjo in pristnostjo. Nežno in spoštljivo jih je treba negovati, da se bodo dotaknila vsakega bralca posebej.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Ne spreglejte