Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 11. 2013,
10.55

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moški čustva ženske ženske partnerstvo razmerje razhod

Četrtek, 14. 11. 2013, 10.55

7 let, 12 mesecev

Zakaj so se njegova čustva ohladila?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Še včeraj sta bila najbolj zaljubljen par, danes pa že čutite, kako se njegova strast do vas ohlaja, pa se vam niti sanja ne, zakaj. Naj je še tako boleče, ponujamo vam nekaj razlogov za razmislek.

Ni več prepričan o sebi Vsak človek je poseben, ima svoje dobre in manj dobre lastnosti ter številne muhe, ki se spreminjajo skupaj z razpoloženjem, kar sploh velja za ženske. Na začetku, ko se par spoznava, so vse te stvari moškim prikupne, se jim smejijo in jih pohvalijo, morda kdaj od osuplosti samo zamahnejo z roko, pozneje pa se lahko zgodi, da jih prav to začne motiti. Smeh je naenkrat preglasen, ne razumejo več ženske raztresenosti in se sprašujejo, ali so lahko z nekom, ki žuboreče govori takoj, ko odpre oči. Razlog za skrb? Se je treba spremeniti? O tem sodite sami, le upoštevajte dejstvo, da bo takšnega moškega sčasoma motilo - vse.

Ne prenese konkurence Tudi ko gre za bivšega partnerja, ne. So moški, ki se nikakor ne morejo sprijazniti s tem, da je njihova partnerka že pred njim imela spolne odnose in da jo je, kako grozno, že nekdo odpeljal v nebesa oziroma jo pripeljal do orgazma. Takšni moški se mučijo s prizori, ki si jih slikajo v glavi, nato pa z neskončnimi vprašanji in preganjavicami napadejo še partnerko, ki se ji za nazaj ni treba braniti. Bili ste z nekom, ki vam je bil všeč, in če se vaš zdajšnji partner ohlaja zaradi tega, naj pač zmrzne. Ali pa morda menite, da je upravičeno ljubosumen?

Odnos s starši Partner lahko veliko o vas razbere iz načina, kako komunicirate s starši. Če ste sicer prijazna in nasmejana oseba, ki se v stiku s starši spremeni v zadirčno ali ledeno hladno najstnico, se bo zamislil, kaj v prihodnje čaka njega. Dejstvo je, da se zraven svojih staršev skoraj vsi začnemo obnašati kot (razvajeni) otroci, a morda bi bilo dobro, da partnerju razložite malenkost več o odnosu s svojo družino in poskusite delati na odnosih.

Neurejenost Ženske so v očeh moških neprimerno bolj urejena bitja, ne samo na videz, ampak tudi doma. Moški pričakujejo, da bo njihovo stanovanje čisto, dehteče, z vazo svežega cvetja na mizici, potem pa jih preseneti razmetana kuhinjska miza, ki namesto krožnikov vsak dan vidi računalnik, prazne vrečke čipsa in kup umazanega perila v naslonjaču. Nekatere ne samo preseneti, ampak celo dokončno odbije, zaradi česar se lahko vznemirjate do bolečine, lahko pa se potolažite, da doma nikoli niste nameravali postati gospodinja in snažilka v eni osebi. Če je moškemu toliko do čistoče, naj sam vzame v roke sesalec in vas vpraša, kaj boste za kosilo.

Stik z otroki Moški bo vedno opazil, kako se ženska obnaša v stiku z otroki, je prijazna, ji grejo na živce in se umika, se poigra z njimi ... Saj ne, da je to edini in najbolj pomemben dejavnik, ali bo ostal skupaj z njo ali ne, zagotovo pa mu nekaj pove o ženski in njenih materinskih instinktih, sploh če razmišlja, da bi si z njo ustvaril družino. Ženska, ki se otrokom izogiba, ji grejo na živce ali je do njih celo nesramna, ne premisli, kakšna naložba v prihodnost je pravzaprav to oziroma ali je lahko drugače in kako.

Spolnost Če se v postelji dobro razumeta, bo moški veliko lažje zamižal na obe očesi, ko bo razmišljal o napakah svoje partnerke, saj mu zadovoljivo spolno življenje, ki ga ima z vami, pomeni zelo veliko, celo toliko, da je marsikaj pripravljen spregledati na račun tega. A ko začetna privlačnost ugasne, moški vseeno postane nekoliko bolj pozoren in racionalen, da opazi še kaj drugega, če pa kemije sploh ni več, pa je dolga prihodnost z njim zelo vprašljiva.

Ne spreglejte