Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 9. 2013,
16.48

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

govorica telesa partnerstvo astrologija

Nedelja, 8. 9. 2013, 16.48

5 let, 1 mesec

Partnerja lahko spoznate tudi po govorici telesa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Govorica telesa vam lahko o (bodočem) partnerju pove zelo veliko, med drugim tudi njegovo astrološko znamenje, saj ima vsak znak svoje značilne kretnje in poteze, po katerem ga lahko prepoznate.

Ognjena znamenja Znamenja, ki jim vlada element ognja, zagotovo niso zadržana, ampak neposredna, odločna in ukazovalna. To jim lahko pogosto pride v pomoč, vendar bi se morala učiti tudi strpnosti in sproščenosti. Ovni so sinonim za avtoritativnost, njihova drža je samozavestna, korak živahen, kretnje hitre in razpršene, saj z njimi poudarijo bistvo. Niso najboljši poslušalci, radi imajo kratke pogovore, v katerih slišijo le bistvo, zato da lahko ukrepajo in se premaknejo naprej. Ko izgubijo živce, jim navadno ni mar, kaj si o tem misli okolica. Levi vedno poskrbijo za dramatičen vtis, ki že od daleč izdaja velikanski ego, saj v komunikaciji z drugimi uporabljajo celo telo in ves prostor. Govorijo glasno in samozavestno, glavo nosijo pokonci in imajo nasploh suvereno držo, kadar pa niso v središču pozornosti, pa preprosto uvenejo in s poberejo nekam, kjer jih cenijo. Strelci že s svojim gibanjem izražajo prirojeno leženost in privlačnost, ki jo znajo podkrepiti z izbranim in duhovitim govorjenjem, tako da vedno pritegnejo pozornost. Radi se izražajo intelektualno in hitro, s čimer pogosto zmedejo svoje sogovornike, ki se morajo truditi, sa bi ujeli korak z njimi.

Zemeljska znamenja Govorca telesa je pri zemeljskih znakih bolj umirjena kot pri ognjenih, nikamor se jim ne mudi, ker so vztrajni in bodo slej ko prej dosegli, da so videni in slišani. Prav s svojo naravno umirjenostjo privlačijo okolico, ki v njih vidi glas razuma. Biki delajo vtis s svojo nepremakljivostjo v stališčih, usta odprejo, ko imajo povedati kaj pametnega, in takrat jim vsi prisluhnejo. Njihova obrazna mimika je dovolj zgovorna, da lahko drugi brez govorjenja preberejo njihove misli, predvsem pa jo znajo uporabljati zelo očarljivo, saj vejo, da lahko nasmeh ali pogled izpod trepalnic pove več kot tisoč besed. Device so med najbolj zgovornimi zemeljskimi znamenji, poudarjene kretnje telesa izbirajo razumsko, le kadar vedo, da bodo tako podkrepili svoje izjave, sicer pa z govorico telesa ne pretiravajo. Izdajajo jih oči, v katerih se lahko prebere vse, predvsem kadar iz njih žari ljubezen. Kozoroge je najtežje prepoznati po govorici telesa, saj z njo preprosto škrtarijo, oprezni kot vedno. A pozoren opazovalec bo lahko opazil, da je v nadzor nad telesom vloženega veliko truda, čeprav jim je hladen odziv prirojen, pogled je oster in zbran, pogosto se izogibajo stika z očmi, vendar pa se tudi oni ne morejo zadrževati, ko jih nekaj ali nekdo privlači. Takrat jih izdaja popolna koncentracija, saj vso svojo energijo posvetijo eni osebi ali eni stvari.

Zračna znamenja Govorica telesa je pri zračnih znamenjih močno izražena, saj - kot zrak- preprosto ne morejo biti pri miru, ampak se ves čas gibljejo po prostoru, tako da so hkrati povsod in nikjer. Dvojčkov zaradi njihove živahnosti preprosto ni mogoče zgrešiti, če ne govorijo, se premikajo, plešejo ali tečejo, samo da ne mirujejo. So radovedni in nadpovprečno družabni, brez težav povsod navežejo stik in pred neznanci ne čutijo nobene zadrege, nasprotno. Ko govorijo, roke nikoli ne počivajo, in to je njihov zaščitni znak. Tehtnice so veliko bolj mirne kot njihovi zodiakalni bratje, njihove kretnje se prefinjene, pogled nežen in zapeljiv, so strpne in prilagodljive, pravzaprav si pogosto celo premočno želijo ugajati, da bi se le z vsemi razumele. Rade se dotikajo drugih, kadar komunicirajo, da poudarijo svoje bistvo in so zelo očarljive, ko si želijo nekaj doseči. Vodnarji se težko pretvarjajo, saj njihova govorica telesa običajno izdaja tudi njihovo trenutno razpoloženje. Čeprav so živahni v komunikaciji, ne dosegajo dvojčkov, temveč kriljenje z rokami uporabljajo le takrat, ko s razburjeni in si nekaj močno želijo poudariti. Lahko se poigravajo z izrazi na obrazu kot kameleoni, s čimer vedno zmedejo okolico.

Vodna znamenja Vodna znamenja so zelo občutljiva, zato je njihova govorica telesa umirjena, a hkrati zelo zgovorna za tistega, ki mu je namenjena. Česa ne znajo povedati z besedami, povejo s pogledom in dotikom, pri tem pa so prefinjena in čustvena. Raki so poleg tega tudi veliki sramežljivci, ki neradi glasno opozarjajo nase, zadržanost jih mine šele v družbi ljudi, ki jih poznajo in med katerimi se lahko sprostijo, da lahko pokažejo tudi svojo zabavno plat. Ko zapeljujejo, jim pogosto primanjkuje samozavesti, a tisto, kar povejo z nebesedno komunikacijo, povejo zelo očarljivo in zelo neposredno. Neposrednosti ne manjka tudi zadržanemu škorpijonu, ki je vedno previden, ko je postavljen na ogled, a kaj, ko je preveč senzualen, da se ga ne bi dalo razbrati. Njihova govorica telesa je lahko vsaj tako neposredna kot njihove besede in izraža magnetizem, ki se mu je težko upreti. Na kratko - svoje telo obvladajo do popolnosti in ga znajo uporabiti, ko se jim to zahoče. Ribice so najbolj nemirno vodno znamenje, ki s svojo držo, kretnjami in gibanjem svetu sporočajo, kakšen je njihov pogled nanj, brez težav se pretakajo v različnih družbah in temu prilagajajo tudi svojo govorico telesa. Nikoli niso tako glasne, da bi izstopale iz povprečja, čeprav s svojo prisotnostjo vedno pritegnejo pozornost.

Ne spreglejte