Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2013,
11.48

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

spolnost seks intimnost

Petek, 31. 5. 2013, 11.48

4 leta, 7 mesecev

Opravki, ki so boljši od seksa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Glavobol ni edini razlog za to, da se nekaterim ženskam ne ljubi seksati. Obstajajo opravila, ki so pač pomembnejša.

V razmerju se ne vrti vedno vse okrog seksa. Ženske misli so pogosto prenatrpane z obveznostmi in tisočimi opravki, zato se preprosto ne morejo posvetiti še spolnim odnosom. To ne pomeni, da je kaj narobe in da je čas za alarm. V življenju je pač tako, da včasih nekatere stvari pridejo na vrsto celo pred mesenimi užitki.

Poglejmo najpogostejša opravila, ki jih ženske včasih postavijo pred spolnost.

1. Lepotičenje Po vseh dnevnih obveznostih, službi in skrbi za otroke, ženska potrebuje nekaj minut zase in za nego svojega telesa – od depilacije, lakiranja nohtov do različnih pilingov. Spoštujte njeno potrebo po negi in počakajte, da konča. Ko se bo dobro počutila v svoji koži, se vam bo tudi bolj samozavestno posvetila.

2. Nanizanke in nadaljevanke Tako kot imajo moški šport, ima skoraj vsaka ženska svojo najljubšo limonado ali nanizanko. Zato ji dovolite, da uživa in se sprošča ob gledanju in občudovanju fiktivnih življenjskih zgodb.

3. Pospravljanje Nekatere ženske najdejo sprostitev v klasičnih gospodinjskih opravilih. Če vidite, da je napeta in jo razžira delo v službi, in jo že tako poznate, da veste, da se bo sprostila, šele ko bo popolnoma počistila stanovanje, jo pustite pri miru. Ko bo končala, se vam bo z nasmehom pridružila, vi pa ji lahko za uvod ponudite vročo masažo.

4. Klepet s prijateljicami To je neodložljivo. Brezskrbno "tračanje" z ženskimi prijateljicami je pomembno tako kot moško razpravljanje ob pivu. Če jo to osrečuje, ji ne najedajte s tem, da vas zanemarja, ali še huje, ne dovolite si, da bi kritizirali njene prijateljice. Potrpite, saj bo našla pot do vas in vajine postelje.

5. Nakupovanje Tudi nakupovanje je lahko zelo terapevtsko, zato ni nič narobe, če si občasno privošči kakšen nov kos oblačila ali nov par čevljev. Pazite le, da ta njena terapija ne bo prerasla v obsedenost in povzročila družinski bankrot.

Ne spreglejte