Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 5. 2017,
9.41

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MIK Celje

Natisni članek

MIK Celje Mojster za okna advertorial MIK

Sobota, 27. 5. 2017, 9.41

2 meseca, 1 teden

S srcem na kolo za počitnice 100 otrok

Vsebino omogoča MIK Celje
MIK Celje

V podjetju MIK bodo tudi letos otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili brezplačne počitnice na morju. Pridružite se akciji tudi vi in podprite dobrodelnost prek Facebooka. Danes je na vrsti sklepno dejanje - jim bo uspelo?

V podjetju MIK, d. o. o., že dvanajsto leto zapored del svojega poslovanja, časa in truda namenjajo skrbi za otroke iz socialno ogroženih družin. V tem času so prek projekta Mikova karavana otroškega smeha omogočili brezplačne počitnice že 1.250 otrokom iz vse Slovenije. Tudi letos so si zastavili visok cilj: na dobrodelni kolesarski turi S Srcem na kolo, ki poteka že drugo leto zapored, bi radi zbrali 30 tisoč evrov in s tem omogočili brezplačne počitnice 100 otrokom.

Za vsak prevožen kilometer vsakega kolesarja, ki se bo pridružil Mikovi srčni ekipi na kolesarski turi, bo podjetje MIK podarilo en evro za Mikovo karavano otroškega smeha.

Po 600 prevoženih kilometrih na relaciji Murska Sobota - Maribor - Celje - Novo mesto - Ljubljana - Kranj - Nova Gorica, so kolesarji MIKove akcije S srcem na kolo, prišli do CILJa v Izoli. :D :D Deli ali všečkaj to objavo in se poteguj za kolesarski dres.

Objavil/a MIK Celje dne 29. maj 2017

 

MIK Celje | Foto:

Podprite akcijo na Facebooku in se potegujte za nagrade

V petih dneh bodo kolesarji na poti med Mursko Soboto in Izolo prekolesarili pet etap, skupaj okoli 600 kilometrov. Vsak dan boste lahko na Mikovi strani na Facebooku v živo spremljali prenose posameznih etap. Podprite jih, všečkajte in delite trud vseh srčnih kolesarjev, ki bodo za otroke premagovali razdalje čez Slovenijo. 

Spremljaj kolesarje v živo na Mikovi strani na Facebooku, deli, všečkaj in osvoji kolesarski dres. 

Vsi, ki boste dnevno spremljali etape v živo na Mikovi strani na Facebooku, posnetke delili, všečkali ali ob njih označili svoje prijatelje v komentarjih, boste vključeni v nagradno igro za kolesarski dres. 

MIK Celje | Foto:

MIK Celje | Foto:

5. etapa, PONEDELJEK, 29. 5. 2017: salon Nova Gorica–salon Izola 

Kolesarji, ki so se pred dnevi podali na kolo s srcem za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin, danes še z zadnjo etapo premagujejo kilometre od Nove Gorice do Izole.


MIK Celje | Foto:

 

PETA ETAPA:

ČETRTA ETAPA:

TRETJA ETAPA:

DRUGA ETAPA:

PRVA ETAPA:

 
Ne spreglejte