Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 11. 2013,
14.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Iris Mulej Zala Đurić Ribič

Nedelja, 3. 11. 2013, 14.24

8 let

Zala Đurić Ribič po maminih stopinjah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Po pregledu družabnega dogajanja preteklega tedna smo izbrali tri slovenske zvezdnice, ki so s svojim videzom navdušile.

Pri tem smo seveda zaprosili še za mnenje stilistke, ki sicer skrbi za to, da so voditelji in voditeljice oddaj na Planet TV vedno v skladu z modnimi smernicami. Stilistka Barbara Plavec Brodnjak nam je tudi v tem tednu podrobneje razdelala oblačilne kombinacije, ki so jih nosile znane Slovenke. Začela je z voditeljico Špelo Močnik, ki smo jo lahko videli na premieri filma.

"Špela je mojo pozornost takoj pritegnila z veliko torbo zanimivih barvnih kombinacij. Lep preprost stajling, ki bi se ga dalo še malo dodelati. Morda namesto jope daljši preprost suknjič brez fazone, na katerega bi pripela veliko broško. Ampak vseeno luštna Špelina podoba."

Manekenka v celoti presenetila Medtem ko jo je pri slednji navdušila predvsem torbica, je naslednja znana Slovenka v celoti presenetila. Iris Mulej se je namreč pogosto znašla na tapeti zaradi svojih ekstravagantnih modnih kombinacij, tokrat pa je navdušila s preprosto trendovsko ulično modo.

Stilistka je dejala: "No, te oprave Iris pa sem se res razveselila in moram priznati, da me je presenetila. Preprosta ulična kombinacija usnje, karo, pletena kapa. Tudi nakit lepo zaokroži zgodbo ulične mode. Če se ne bi videla torbica, ki je sama po sebi prav v redu, bi bila ocena odlična."

Zala očarala Najmlajša med dekleti, nadobudna Zala Đurić Ribič, pa je med vsemi najbolj navdušila, med drugim je z rdečo šminko poskrbela še za izvrstno piko na i. Stilistka je o kombinaciji dejala: "Mlada dama je tokrat izbrala krasno kratko mehko jakno z velikim ovratnikom, jo spretno pokombinirala z veliko črno torbo in transparentno bluzico pod njo. Rdeča šminka je pika na i. Ta podoba ta teden zasluži največjo pohvalo."

Ne spreglejte