Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
ocenili smo Mariah Carey Beyonce Roberto Cavalli

Natisni članek

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

1 leto, 4 mesece

Včasih je dekolte odveč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Divi Mariah Carey in Beyonce imata dober glas in stas, delita pa si tudi podoben okus za obleke.

Beyonce in Mariah Carey sta se oblekli v enako prosojno obleko znamke Roberto Cavalli. Najprej se je v njej pojavila Beyonce februarja na prireditvi v New Yorku. Nosila je visoke črne sandale, svoje svetle lase pa je spustila, da so ji padali prek ramen.

Mariah Carey se je tako oblekla nekaj mesecev pozneje, maja na podelitvi glasbenih nagrad v Monte Carlu. Kljub temu da so jo na prireditvi čakali štiri ure, je pozneje profesionalno nastopila, pobrala celo dve opazni nagradi, ena izmed njih je bila tudi za njen slog oblačenja. Poleg obleke z globokim dekoltejem je nosila opazno zlato ogrlico in visoke pete.

Opazna razlika med oblekama je v obliki vratnega izreza. Mariah Carey obožuje svoj dekolte, zato ga neizmerno rada kaže. Na prireditvah nosi obleke, ki poudarjajo njeno postavo, njene bujne prsi. A kot smo že nakazali v uvodu, je včasih dekolte moteč. Pri obleki, ki že zaradi prosojnosti in čipke veliko razkriva, je izrazit dekolte preveč. Zato gre naš glas Beyonce in njeni izbiri obleke, ta je bila ravno dovolj zaprto-odprta.