Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
20. 1. 2017,
16.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,85

6

Natisni članek

Donald Trump Jackie Kennedy moda oprava obleke inavguracija Melania Trump

Petek, 20. 1. 2017, 16.34

6 let, 7 mesecev

V čem na inavguracijski dan blesti nova prva dama ZDA, naša Melania Trump

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,85

6

Foto: Reuters

Da ima prirojeno modno žilico, je Melania dokazala že med predvolilno kampanjo, danes pa je na inavguraciji to le potrdila. Pojavile so se tudi prve primerjave z Jackie Kennedy.

Ko je sinoči z Donaldom ob boku pristala v Washingtonu, je nosila eleganten črn plašč newyorške modne oblikovalke Norisol Ferrari, ki naj bi bil kreiran posebej za poklon ameriški vojski. Melania ga je odlično dopolnila s temnimi sončnimi očali in salonarji z visoko peto.

Melanijina prva oprava v sklopu inavguracijskih dogodkov: črn plašč v poklon ameriški vojski. | Foto: Getty Images Melanijina prva oprava v sklopu inavguracijskih dogodkov: črn plašč v poklon ameriški vojski. Foto: Getty Images

Kasneje je na slavnostni večerji navdušila v zlati, do tal segajoči, tesno oprijeti obleki, ki ji jo je oblikovalec Reem Acra sešil posebej za to priložnost:

Zlata obleka je bila druga oprava, v kateri je navdušila. | Foto: Getty Images Zlata obleka je bila druga oprava, v kateri je navdušila. Foto: Getty Images

Danes se je postavila ob bok Jackie Kennedy

Na dan inavguracije je njena prva oprava nežno moder kostim, v katerem v kombinaciji z rokavicami in visoko speto pričesko že spominja na najbolj šik prvo damo Jackie Kennedy. To je bila tudi oprava, v kateri je stala ob svojem možu, ko je prisegel kot 45. predsednik ZDA. Prelep kostim, ki ga je izbrala za to priložnost, je, kot smo že poročali, skreiral modni oblikovalec Ralph Lauren.

Jackie na inavguraciji moža Johna F. Kennedyja leta 1961 ter Melania 56 let kasneje:

Da bomo lahko Melanio primerjali z Jackie, nam je že konec novembra dejala strokovnjakinja za kulturo oblačenja Lea Pisani: "Eleganco in gracioznost Melania zagotovo že ima, mislim pa, da bo morala tudi s svojo podobo pokazati aktivno vlogo, ki jo državljani verjetno pričakujejo."

Nova prva dama zaradi današnje modne izbire prejema številne pohvale medijev in ljudi. Priznavajo, da je videti osupljivo lepa, in ploskajo njenemu modnemu okusu.

Melania stopnjuje svoje modne oprave na dan inavguracije. | Foto: Getty Images Melania stopnjuje svoje modne oprave na dan inavguracije. Foto: Getty Images

Elegantna z rokavicami. | Foto: Reuters Elegantna z rokavicami. Foto: Reuters

Za izbiro obleke, v kateri je stala ob Donaldu, ko je prisegel, prejema same čestitke. | Foto: Getty Images Za izbiro obleke, v kateri je stala ob Donaldu, ko je prisegel, prejema same čestitke. Foto: Getty Images

Melania brez zgornjega dela kostima. | Foto: Reuters Melania brez zgornjega dela kostima. Foto: Reuters

Zakonca Trump sta trenutno na kosilu s kongresniki, kjer je Melania slekla zgornji del kostima, ki se je izkazal za eleganten bolero. Proti večeru se bosta udeležila še treh uradnih inavguracijskih plesov, zato svet nestrpno čaka na vsaj še eno Melanijino opravo.

Ne spreglejte