SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Statistika ženske omare

3

termometer

V omari se z leti zvrsti lepo število oblačil. Po določenem času ta romajo med odpadne kose, s tem pa naredijo prostor novim. Število oblačil, ki jih posedujemo v življenju, je presenetljivo.

Ustvarjalci britanske modne spletne strani MyCelebrityFashion.co.uk so se odločili za podrobnejši pogled v številne ženske omare, rezultate tega pa predstavili v številkah, ki govorijo o povprečnem življenju, ki se odvija v omarah.

Po sklepih britanske spletne strani se v življenju v ženski omari znajde približno: - 620 oblek, - 310 kril, - 372 jopic ali puloverjev, - 588 hlač ali kavbojk, - 248 jaken ali plaščev, - 434 parov čevljev.

Urednica spletne strani MyCelebrityFashion.co.uk Bobbie Malpass o naštetem pravi: "Ko seštejete vse skupaj za obdobje nekaj deset let, si ne morete predstavljati, da se nabere toliko kosov. Ko kupujemo posamezna oblačila, se niti ne zavedamo, koliko jih hranimo, koliko smo jih že imeli in koliko jih bomo še kupili."

"Med presenetljivimi ugotovitvami, ki jih je prinesla naša raziskava, je tudi podatek, da je več kot 27 odstotkov žensk svoje nakupovalne navade opisalo za impulzivne. Pomembno je, da oblačila nakupujemo preudarno in takšna, ki jih bomo lahko nosili več let."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin