SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Skrivnost razkošnih dekoltejev

3

termometer

Razkošne mamljive obline niso nedosegljive. Naravno lep videz si lahko pričaramo prav vsak dan, le pravega skritega podpornika je treba izbrati.

Obleka naredi človeka, pravijo. In če tista zgornja oblačila lahko komentirajo vsi, so kosi, ki so najbliže naši koži, namenjeni le izbrancem in našemu najhujšemu kritiku – nam samim. Zato mora biti tudi perilo takšno – skrbno izbrano in dodelano. Razkošje oblin ni pogojeno le z velikostjo, ampak tudi z lepoto dekolteja. Ustvari ju izbira pravega modrčka. Skrivnosti dekoltejev zagotovo pozna Suzana Gorišek, oblikovalka perila v Lisci. "Za videz bogatih dekoltejev obstaja kar nekaj vrst modrčkov push up. Nekateri privzdignejo, drugi stisnejo s strani, nekateri, modrčki balkonet, naredijo prave balkončke … Vsem prsim ne ustrezajo vsi, zato jih je treba pomeriti več," navaja Suzana Gorišek. Pri Lisci ponujajo tudi modrčke light gel z učinkom push up. "To so udobni modrčki z izjemno lahkim polnilom iz gela, ki naredi izvrsten push up in poveča košarico za eno velikost. Učinek dvojnega push upa pa bodo pričarali modrčki WOW, ki imajo v košaricah skrito trdnejšo oporo v obliki dlani."

"Če vas je narava že obdarila z razkošnimi oblinami, pa te objemite v prave modrčke in z drobnimi ukanami poskrbite za lepo postavo. Velike prsi optično zmanjšajte s čipkastimi vstavki na zgornjih delih košaric, učinkovite so široke čipkaste naramnice in vstavki med košaricama, saj detajli na tem mestu vtis velikosti 'razdelijo'," svetuje Goriškova. Pri Lisci najdete modrčke za vse velikosti in tudi tiste z večjimi košaricami lahko izbirate najdrznejše modele linije Lisca Selection, modrčke ženstvene linije Lisca Fashion ali igrive kolekcije Cheek by Lisca. Da bo izbira nekoliko lažja, vam Lisca ponuja pomladno priložnost, ko boste od 17. do 29. marca 2015 pri nakupu dveh ali več izdelkov kupovali kar 20 odstotkov ugodneje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin