SiolNET. Trendi Kultura
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hoja v gore je lahko zabavna

1

termometer

Če imate težave z motivacijo najmlajših za potepanje po hribih, jih mogoče lahko navdušite z delovnim zvezkom o gorah z nalogami za zabavo ustvarjanje, učenje in vzgojo.

Avtorice: Urška Stritar, Karmen Usar, Natalija Marovt in Mojca Stritar Kučuk Založba: PZS Cena: 9,9 evra

Planinska založba PZS je za letošnjo poletno sezono pripravila novost za uporabnike, na katere se je v poplavi zemljevidov in vodnikov prepogosto pozabljalo. Planinski zabavnik je zabaven zvezek o planinstvu, ki je namenjen otrokom od 4. do 9. leta.

Planinski zabavnik na duhovit način uvaja najmlajše v svet planinstva ter jih uči o pripravi na turo, naravi, varnosti, vedenju na poti, kulturi in podobnem.

44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami Petre Grmek in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (v izjavah učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle.

A zabavnik res zaživi šele ob sodelovanju s starši ali drugimi izurjenimi planinci, ki skozi miselne izzive in igre za otroke naletijo na zanimive stvari tudi zase.

Zabavnik lahko uporabljate skupaj s Cici dnevnikom in dnevnikom Mladi planinec. Vse za to, da otroke navdušite nad hribi in v tem tudi uživate. Mogoče lahko začnete prvi šolski dan.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin