SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Bolton Adriatic
  • Messenger
  • Messenger

Anin recept za ustvarjalno popoldne z otroki

rio mare noč čarovnic
Vsebino omogoča Bolton Adriatic

V teh dneh, ko se zdi, da slabe novice potujejo skorajda s svetlobno hitrostjo, in imamo občutek, kot da nikoli ne bo več tako kot prej, je izjemno pomembno, da svojo energijo usmerimo v stvari, ki v življenju zares štejejo.

Šolske počitnice so odlična priložnost, da preženemo slabo razpoloženje in čim več časa preživimo z najbližjimi. Sedaj je pravi čas za filmske maratone ob toplem kakavu, družabne igre in ustvarjanje v kuhinji! Bliža se tudi najstrašnejša noč v letu, ki kar kliče po zabavi v kostumih, seveda pa na njej ne smejo manjkati niti slastni čarovniški prigrizki. Navdih zanje smo poiskali pri Ani Žontar Kristanc, priljubljeni kuharici in mamici dveh sinov, ki vsako leto poskrbi, da je noč čarovnic zares poseben dogodek. Nadenite si čarovniški klobuk in ustvarjanje se lahko prične!


Kako se je ob pripravi slastnih prigrizkov z namazi Rio Mare Paté zabavala Anina čarovniška druščina, si oglejte v spodnjem videu:

Ste že poskusili pajke?

Ana je prava strokovnjakinja za jedi, ki jih bodo z navdušenjem pripravljali tudi najmlajši, zato je skupaj s sinovoma je pripravila strašne (in slastne!) prigrizke v obliki pajkov.

Pajke lahko pripravite tako za prigrizek kot za strašljiv uvod v čarovniško večerjo, lahko pa na mizo postavite le posamezne sestavine in poskrbite za zabavo vse družine.

rio mare noč čarovnic

Priprava je popolnoma enostavna, saj potrebujete le:

  • poljuben namaz Rio Mare Paté,
  • bobi palčke,
  • okrogle krekerje,
  • zrna popra.

Bobi palčke narežete na poljubno dolžino, nato na kreker namažete odličen Rio Mare Paté in nanj položite bobi palčke, ki predstavljajo pajkove noge. Čez to položite še en kreker, z namazom nanj naredite dve piki in nanje nato položite zrna popra.

Kot pravi Ana, so kremni namazi Rio Mare Paté zares zapeljivega okusa, zato jih ima doma vedno pri roki za hiter in okusen prigrizek. Ker je na voljo pet slastnih okusov, lahko vsak najde pravi okus zase, najbolj pa so v Anini družini navdušeni nad klasičnim namazom s tunino, namazom s ketchupom in namazom z lososom.

rio mare noč čarovnic

Na voljo so v praktični tubi, ki je odlična za najmlajše, in v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko ponovno zaprete. Poleg slastnega okusa, pa jih odlikujejo tudi kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov.

Zaradi svoje vsestranskosti bodo obogatili vsako jed in navdušili tudi najbolj zahtevne gurmane.


Sodelujte in si pričarajte okusno nagrado

Pridružite se okusnemu ustvarjanju z otroki in se potegujte za privlačno Rio Mare nagrado. Preverite, kako sodelujete v nagradni igri na Aninih družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Naj se čarobni družinski trenutki pričnejo!

Še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare najdete na Aninem blogu  www.aninakuhinja.si, spletni strani www.riomare.si in Facebook strani www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija.

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin