SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Še en skrivnostni album Lane Del Rey?

3

termometer

Potem ko so spletni navdušenci odkrili album, ki ga je Lana Del Rey izdala pod imenom Lizzy Grant, so zdaj morda našli še enega. Tega naj bi izdala pod imenom May Jailer.

Lana Del Rey je lani s svojim globokim glasom, bogatimi ustnicami in skrivnostno preteklostjo postala spletna senzacija, ki je kmalu doživela tudi komercialno uspešno nadaljevanje. Njen album Born to Die je bil tako uspešen, da je vidno pripomogel k povečanju prodaje digitalnih albumov, ki je v zadnjem letu zrasla za 23,6 odstotka.

Lana bo zapela tudi v duetu z Bobbyjem Womackom, bolj kot njeni načrti za prihodnost pa spletne navdušence zanima njena preteklost. Kmalu po uspehu singla Video Games so namreč odkrili, da je Lana Del Rey v resnici Elizabeth Grant, ki je leta 2010 izdala album pod imenom Lizzy Grant.

Vsul se je plaz obtožb, da gre za marketinško pogruntavščino, in ko smo že misli, da bodo obtožbe potihnile, se je pojavil še en domnevni folk album, ki naj bi ga izdala Lana Del Rey. Tokrat pod imenom May Jailer, naslov albuma pa je Sirens.

Za zdaj uradnega potrdila, da gre res za glas Lane Del Rey, ni bilo, zato presojo prepuščamo vam.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin