SiolNET. Trendi Glasba
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gašpar Gašpar Mišič "bobnar" Tinkare Kovač (foto)

2

termometer

Med snemanjem videospota pevke Tinkare Kovač, ki nas bo čez manj kot mesec dni zastopala na tekmovanju za Evrovizijo 2014, se je kot bobnar izkazal tudi Gašpar Gašpar Mišič.

Nič nenavadnega ni, da so politiki in gospodarstveniki tudi glasbeniki. Nekdanji slovenski minister Patrick Vlačič je že leta član zasedbe HeaveniX, Matjaž Gantar je bil nekoč član punk rockerske zasedbe Lublanski psi, očitno pa glasba še kako ustreza tudi predsedniku uprave Luke Koper Gašparju Gašparju Mišiču, ki je med snemanjem videospota Tinkare Kovač za pesem Spet v družbi koprskega župana Borisa Popoviča sedel kar za bobne.

"V mojem videospotu nista nastopala, prišla sta nas le pozdravit kot očeta Luke Koper in kot dve znani osebnosti. No, mi glasbeniki kot znane osebnosti imamo to srečo, da imamo dosmrtni mandat. Sem pa prepričana, da imata veliko atributov, da bi lahko tudi sama postala dve rock zvezdi. Sodobna, drzna, z velikim smislom za humor," je visoki obisk med snemanjem za oddajo O komentirala Tinkara.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin