Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 9. 2011,
14.22

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

napovednik

Petek, 16. 9. 2011, 14.22

6 let, 7 mesecev

Ta teden priporočamo Nevermind: 20 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Na Metelkovi bodo proslavili 20-letnico izida albuma Nirvane Nevermind, v Zagrebu bo navduševal George Michael, v Cvetličarni pa bodo nastopili Tito & Tarantula.

Ponedeljek, 19. september

Scratch rock bar bo ob 20. uri gostil švedsko metal skupino Opeth, ki bo predstavila svoj najnovejši glasbeni dosežek, album Heritage.

Za tiste, ki si želite ponedeljkov večer preživeti mirno, pa priporočamo ogled kvarteta Balkania, ki bo postregel s pestrimi balkanskimi in ciganskimi ritmi.

Torek, 20. september

V bližnjem Zagrebu bo na odru zagrebške Arene nastopil legendarni George Michael, ki bo predstavil svojo turnejo Symphonica, na kateri bo pel pesmi z njegovih zadnjih dveh albumov Songs from the Last Century in Patience.

V torek pa se lahko odpravite tudi na koncert Damirja Avdića, ki bo ob 21. uri v Socialnem centru Rog, kjer bo skozi pesmi predstavil svojo knjigo Enter Džehenem.

Sreda, 21. september

Za ljubitelje narodno-zabavne glasbe pa gostišče Avsenik v Begunjah na Gorenjskem pripravlja koncert ansambla Saša Avsenika.

Četrtek, 22. september

V Cvetličarno prihaja skupina Tito & Tarantula, skupina pa je dobila ime po glavnemu pevcu skupine Titu Larrivi, ki je sicer ameriško-mehiški pevec in igralec. Znan je po vlogi v filmu Quentina Tarantina Desperado, v katerem je Tito igral in zanj napisal glasbo.

Petek, 23. september

Klubski maraton, ki je nekakšno nadaljevanje Novega rocka, predstavlja Karakomo in Dabo Za Jah Ba! v Kotlovnici Kamnik, v MIKK Murska Sobota Walterja Flega in Ludovika Materiala in v Hiši kulture Pivka še Joko Ono in The Hoax Program.

Sobota, 24. september

Sobotni večer je rezerviran za 20. obletnico Nirvaninega albuma Nevermind, na Metelkovi pa se bo legendarni grunge skupini poklonilo 13 slovenskih izvajalcev, med njimi Srečna mladina, Moveknowledgement, Red Five Point Star, Bekko, Boštjan Narat, Dead Dildo Drome in Nikki Louder.

Lahko pa se odpravite tudi na letni vrt Društva slovenskih pisateljev, kjer bo ob 20.30 nastopil Oto Pestner skupaj z Jazz Clubom Gayo kvartetom.

Ne spreglejte