Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 7. 2016,
16.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

serija SiOL TV Pickbox Grda račka Galavant

Petek, 15. 7. 2016, 16.24

6 let, 7 mesecev

To poletje vas bosta nasmejala Galavant in Grda račka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Pickbox: Galavant in Grda račka

V videoteki Pickbox na SiOL TV vas tudi letošnje poletje čakajo številne humoristične serije, ob katerih se boste zabavali in nasmejali ter se vrnili po nove epizode.

Ob klasikah, kot so Samo bedaki in konji, Na zdravje in Raymonda imajo vsi radi, si boste lahko na Pickboxu ogledali tudi Galavanta in Grdo račko. Prva serija vas bo s pesmimi in humorjem popeljala v srednji vek, druga pa bo vsakega gledalca naučila nekaj koristnih lekcij o notranji lepoti.

Galavant: med srednjeveškim muzikalom in zabavno parodijo

Če imate radi dobro komedijo, nadarjeno ekipo komikov in pevcev ter če obožujete srednjeveške televizijske norčije, kot so Monty Python in Možje v pajkicah Mela Brooksa, bi lahko Galavant postala vaša naslednja najljubša serija.

Prvi del serije Galavant si že lahko ogledate v videoteki Pickbox na SiOL TV. ( © 2014 ABC Studios ) | Foto: Prvi del serije Galavant si že lahko ogledate v videoteki Pickbox na SiOL TV. ( © 2014 ABC Studios )

Galavant je zabaven možak, ki vsake toliko malce zapoje, njegova resnična misija pa je v resnici malce bolj resna. Je namreč tudi vitez, ki je ostal brez svojega ljubljenega dekleta. To si je prilastil podli kralj Richard in Galavant mora prestati različne razburljive pustolovščine, če jo želi rešiti iz kraljevih krempljev, pri tem pa se ne zaveda, da je njegova izbranka v vmesnem času postala razvajena bogatašinja.

Pesmi v seriji, ki je mešanica muzikala in parodije, so zabavne in polne pametnih dovtipov, v gostujočih vlogah pa se pojavijo številni znani obrazi, kot so Ricky Gervais, John Stamos, "Weird Al" Yankovic in Kylie Minogue.

Napovednik serije Galavant:



Grda račka: preplet komedije, drame in limonade

Dvakratna prejemnica zlatega globusa Grda račka že zdaj velja za kultno serijo. To so si ogledali vsi, ki so si jo utegnili. Kdor si je ni, ima zdaj priložnost to narediti v videoteki Pickbox na SiOL TV.

Glavna junakinja serije Betty Suarez se je odločila, da bo na vsak način našla svojo notranjo lepoto (za katero pravijo, da je najpomembnejša), a ker je prava piflarka, bo njena pot iskanja malce težja. Kako dekle, ki ni najbolj privlačno, prepričati, da ima tisto nekaj, in to v krutem svetu mode?

America Ferrera kot Betty je pravi nebrušeni diamant. (© Touchstone Television) | Foto: America Ferrera kot Betty je pravi nebrušeni diamant. (© Touchstone Television)

Betty je začela delati pri modni reviji, podobni Voguu, ker je dovolj neprivlačna, da lastnik Daniel ne bo hotel spati z njo. Nima izkušenj in delovnih navad, a se je pripravljena učiti.

America Ferrera kot Betty je pravi nebrušeni diamant, Salma Hayek pa je odlično opravila delo izvršne producentke. To sta samo dva razloga za to, da je ta priljubljena komedija pravo zagotovilo za smeh.

Napovednik serije Grda račka:

Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte