Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 12. 2020,
19.26

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,66

Natisni članek

snemanje poškodba The Witcher Henry Cavill

Ponedeljek, 14. 12. 2020, 19.26

3 leta, 4 mesece

Zvezdnik se je med snemanjem poškodoval

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,66

Glavni igralec priljubljene Netflixove znanstveno-fantastične serije The Witcher se je med snemanjem enega od akcijskih prizorov poškodoval. Zato nekaj časa ne bo mogel opravljati svojega dela.

Henry Cavill večino akcijskih prizorov snema sam. | Foto: IMDb Henry Cavill večino akcijskih prizorov snema sam. Foto: IMDb

Potem ko se je v tem letu snemanje druge sezone priljubljene Netflixove serije The Witcher večkrat ustavilo zaradi nekaj okužb z novim koronavirusom med člani ekipe, je zdaj produkcija nadaljevanke znova ustavljena. Tokrat je razlog glavni igralec Henry Cavill, ki se je med snemanjem enega od akcijskih prizorov poškodoval, poroča portal The Sun.

37-letni britanski igralec, ki je zaslovel z vlogo Supermana ter zaigral v mnogih drugih znanih filmih – med drugim v vlogi zlobneža v enem od delov Misije: Nemogoče –, je znan po tem, da skorajda vse akcijske prizore snema sam in ne uporablja dvojnikov. Tokrat je akcijsko sceno snemal na višini šestih metrov, pri čemer si je poškodoval mišico na nogi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maratonize (@maratonize)

"Nenadoma se je zravnal in več kot očitno je trpel hude bolečine. Ni jasno, ali ga je v nogo udaril kateri od predmetov ali je šlo za nateg mišice," je za omenjeni portal povedal vir. Ter dodal, da zvezdnik ni potreboval zdravniške oskrbe na prizorišču snemanja. "Ni bilo tako hudo, da bi morali posredovati reševalci, ampak urnik snemanja se je podrl, ker ni mogel hoditi."

Ko je igralca kasneje pregledal zdravnik, mu je odredil nekaj dni počitka, da si mišica opomore. Snemanje, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa že tako v zaostanku, pa se bo naslednjih nekaj dni nadaljevalo brez njega. Henry namreč v vlogi Geralda skorajda ves čas nosi težak oklep, ki ga zdaj zaradi poškodovane noge ne bi zmogel na sebi imeti več ur in snemati nemoteno. Ekipi se bo spet pridružil, ko se bo noga popravila.

Druga sezona serije The Witcher naj bi se začela predvajati enkrat prihodnje leto. | Foto: Netflix / Posnetek zaslona Druga sezona serije The Witcher naj bi se začela predvajati enkrat prihodnje leto. Foto: Netflix / Posnetek zaslona

Preberite tudi:

Novice Na TV prihaja The Witcher: bo to nova Igra prestolov?
Trendi Superman je najbolj seksi moški leta 2013
Ne spreglejte