Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 5. 2022,
23.51

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zabava Cineplexx kino PR članek

Sreda, 11. 5. 2022, 23.51

1 leto, 11 mesecev

Cineplexx Ljubljana Rudnik odpira svoja vrata v sredo, 25. maja.

Vaš novi kino v mestu

Oglasno sporočilo

25. maja podjetje Cineplexx, vodilni kinoprikazovalec v Sloveniji in regiji, končno prihaja tudi v prestolnico! S projekcijo dolgo pričakovane uspešnice Top Gun: Maverick v popolnoma novem kinu multipleks s kar sedmimi dvoranami, ki se nahaja v pred kratkim odprtem razširjenem nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik, obiskovalcem prinaša najsodobnejšo kinotehnologijo in udobje, ki ju do zdaj še niso bili deležni.

CPXX Ljubljana Rudnik | Foto:

Cineplexx Ljubljana Rudnik bo predstavil široko ponudbo vrhunskih kinotehnologij: vseh sedem dvoran je opremljenih z laserskimi projektorji Barco, ki zagotavljajo izjemno doživetje s kristalno čisto in jasno sliko ter poudarijo vso filmsko čarobnost, in z vrhunskim sistemom predvajanja zvoka DOLBY ATMOS, pri katerem gre za veliko več od običajnega poslušanja, saj vas bo s svojim revolucionarnim načinom prenašanja zvoka ponesel prav v središče dogajanja filma, ter s tehnologijo RealD in sistemom RealD 3D, ki zagotavljata, da bo vaše filmsko doživetje tako živo in resnično, kot je le lahko.

"Ponosni in izjemno srečni smo, da bomo prebivalcem Ljubljane in okolice končno ponudili nov, najsodobnejši kino –  multipleks – pravzaprav kino, ki pritiče prestolnici Slovenije," sporočajo iz podjetja Cineplexx.

V novem Cineplexxu na ljubljanskem Rudniku je posebna pozornost namenjena tudi udobju. Več kot tretjina sedežev od skupno 1.357 bo VIP-sedežev, med njimi bodo tudi romantični sedeži za zaljubljence, ki gledalcem zagotavljajo zasebnost, VIP-usnjeni sedeži z dvojnimi počivalniki za roke in tudi prvovrstni, električno nastavljivi VIP DELUXE usnjeni sedeži, ki so jim dodane zasebne klubske mizice, počivalniki za noge in so širši ob običajnih, kar zagotavlja kar največ udobja.

VIP DELUXE usnjeni sedezi | Foto:

Sedmi Cineplexx v Sloveniji

Ljubljana Rudnik bo poleg Kranja, Kopra, Novega mesta, Maribora, Celja in Murske Sobote sedma lokacija v Sloveniji, kjer bo Cineplexx ponudil izvrstno filmsko doživetje.

"V izjemno zadovoljstvo mi je, da bomo končno odprli naš kino v Ljubljani in s tem omogočili nepozabno izkušnjo vsem ljubiteljem filma v osrednji Sloveniji," ponosno pove Christof Papousek, CFO in Managing Partner.

Christian Langhammer, CEO in Managing Partner poudari, da je bilo obdobje pandemije za kinoindustrijo izjemno zahtevno. "Srečevali smo se s številnimi izzivi, od povsem zaprtih kinodvoran do poslovanja s strogimi omejitvami. Veseli smo, da nam je uspelo premagati to krizo in hkrati še dokončati nov, moderen objekt, ki bo nedvomno postal središče filmske zabave, druženja, kakovostnega preživljanja prostega časa, inspiracije in izobraževanja. Izredno sem vesel, da bomo zelo kmalu lahko odprli svoja vrata in izrekli dobrodošlico svojim obiskovalcem v Ljubljani."

"Navdušeni smo nad novim nakupovalnim središčem, podjetje Supernova je naredila izjemno delo, in počaščeni smo, da smo lahko del te mogočne zgodbe. Verjamemo, da bodo ljubitelji filma začutili našo predanost in strast do filmov ter da bo Cineplexx Ljubljana Rudnik zelo kmalu postala glavna točka vseh filmskih navdušencev," pove Lucas Langhammer, novoimenovani direktor podjetja Cineplexx v Sloveniji.

Lucas Langhammer, novoimenovani direktor podjetja Cineplexx v Sloveniji, in Nina Hočevar | Foto: Lucas Langhammer, novoimenovani direktor podjetja Cineplexx v Sloveniji, in Nina Hočevar

Pestra filmska pomlad in poletje

Obiskovalce bo navdušil aktualni in prihajajoči filmski program, v odpiralnem tednu pa na velika platna prihajata kar dve filmski premieri. Težko pričakovan filmski hit TOP GUN: MAVERICK in animirana dogodivščina ČEBELICA MAJA 3: ZLATO JAJCE. Filmska pomlad in poletje prinašata še velik nabor filmskih hitov: akcijski spektakel JURSKI SVET: PREVLADA, Disneyjevo animirano pustolovščino KOZMOBLISK, grozljivko ČRNI TELEFON, težko pričakovano nadaljevanje Marvelove legende THOR: LJUBEZEN IN GROM, biografsko glasbeno dramo ELVIS ter animirano komedijo MINIONI: GRUJEV VZPON.

Vse na enem mestu

Cineplexx Ljubljana Rudnik za svoje obiskovalce pripravlja tudi posebne ponudbe: Cineplexx torek z znižano ceno kinovstopnice vsak torek, različne ugodnosti za imetnike rdeče in črne Cineplexx Bonus kartice (kartica CBC) ter za člane Družinskega filmskega kluba. Za šole so v ponudbi posebne cene vstopnic za organizirane šolske projekcije, najem visoko tehnološko opremljene in večnamensko funkcionalne dvorane pa je odlična priložnost za izvedbo različnih zasebnih projekcij, gospodarskih srečanj ali konferenc.

Za nakup so že na voljo tudi kinovstopnice. Svojo si lahko zagotovite prek spletne trgovine na strani www.cineplexx.si ali mobilne aplikacije Cineplexx SI.

Dobrodošli v Cineplexx Ljubljana Rudnik. Vaš novi kino v mestu.

Naročnik oglasnega sporočila je CINEPLEXX.SI D.O.O.

Ne spreglejte