Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 3. 2014,
21.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 30. 3. 2014, 21.10

8 let

Dwayne Johnson: Ker so hoteli posneti sliko, so jih odpustili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Dwayne Johnson je razkril, da sta studia Paramount Pictures in MGM odpustila najmanj 50 ljudi, ker so želeli na skrivaj posneti fotografijo Johnsona, oblečenega v mitološkega junaka Herkula.

Studia sta želela visokopotezni filmski projekt o Herkulu (Hercules), ki ga je režiral Brett Ratner in ki na velika platna prihaja 25. julija letos, čim dlje obdržati za skrivnost.

Mišičnjak Dwayne Johnson – The Rock, ki nastopa v naslovni vlogi grškega polboga, je za CinemaBlend povedal, da sta bila studia tako stroga, da sta v želji po obvarovanju razkritja celotne podobe Herkula, odpustila več kot dva ducata ljudi, ki so želeli na ta ali oni način posneti v kostum oblečenega zvezdnika.

Johnson je še dodal, da so vsi vpleteni v projekt podpisali pogodbo o molčečnosti in da je zaradi tega prepričan, da sta studia ravnala pravilno. "Vsi so vedeli, v kaj se spuščajo, in vsi so pristali na pogoje," je še povedal.

Igralec sam je velikokrat tvitnil kakšno fotografijo s snemanja, tudi takšno, na kateri se je v Herkula oblečen pojavil sam. A nikoli ni v celoti razkril svoje podobe. Vedno se je slikal od zadaj in samo nakazal majhen del svoje oprave (in zdaj že znamenite brade).

Še pred objavo fotografij je odgovorne prosil, naj imajo zaupanje v njegove "izkušnje" glede socialnih medijev: "Občinstvo in oboževalce želim popeljati od začetka do konca, ker je to zame zelo pomemben projekt. Torej, od trenutka ko prispem v Budimpešto, bi jim rad razkril svojo dieto, svoje priprave in treninge in tudi del scenografije. A vse to tako, da ne bo vplivalo na razkritje česa pomembnega."

Izkazalo se je, da je Johnson mož besede in je zadnje mesece svoje sledilce na Twitterju dražil s številnimi fotografijami s prizorišč snemanja. Razkril pa ni ničesar ...

Ali se bo Johnsonov Herkul bolje odrezal od kritiško raztrgane Legende o Herkulu (Hercules: The Legend Begins) - film je režiral Renny Harlin, v Herkula pa se je vživel "somraški" Kellan Lutz -, bomo videli to poletje.

Ne spreglejte