SiolNET. Trendi Dom
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za najslajše jutro v letu!

3

termometer

Na najbolj zaljubljeno jutro v letu (tako vsaj pravi koledar) se potrudite in se zbudite še pred ljubljeno osebo. Pripravite ji zajtrk, poln njenih najljubših jedi.

Čeprav še nič ne kaže na to, da se bo zima poslovila, pa naj vas nova pošiljka snega ne odvrne od tega, da že dan ali dva prej pripravite načrt, kako boste na valentinovo jutro razveselili svoje dekle ali svojega fanta, ženo ali moža, starše, sostanovalce … No, ljubezen ima pač mnogo oblik in valentinovo naj ne bo rezervirano le za zaljubljene, temveč lahko na ta dan naklonjenost izkažemo vsem, ki jih imamo radi. Posladkajte najljubše z valentinovim zajtrkom Tistim, s katerimi se zbujate v nov dan, pa lahko na poseben in romantičen način pokažete, da so jutra z njimi lažja in tudi slajša. Budilko si nastavite pol urice prej kot običajno (a zmanjšajte glasnost zvonjenja, da ne boste preveč sumljivi) in se odpravite v kuhinjo pripravljat zaljubljeni zajtrk.

Skočite v bližnjo pekarno po svež rogljiček ali dva, specite palačinke ali pripravite toast. V toast lahko z modelčkom za piškote vrežete tudi srce ali rožico. Izrezano plast kruha nato položite čez kruh, premazan z marmelado ali čokoladnim namazom.

Iztisnite sok iz pomaranč, skuhajte kavo ali čaj. Še svečka, najljubši piškoti in darilce … in že lahko s pladnjem v roki pripravite budnico svoji ljubezni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin