SiolNET. Trendi Čarobni december
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Izvirna Dedolesova božična darila

Oglasno sporočilo

Veseli Dedolesovi izdelki te bodo prepričali, da so lahko celo mokri in mrzli dnevi polni zabave. Barve in razigrani motivi lahko polepšajo tudi najbolj turobne dneve. Samo izbrati moraš med pestrim naborom ponujenih izdelkov ZANJ in ZANJO.

Dedoles

Dedoles Motivi na veselih športnih modrčkih, kot so lisica, avokadova ljubezen ali roza mačke, ne privabijo nasmeha samo na obraz dam.

Poleg tega visok odstotek bombaža zagotavlja popolno udobje pri nošenju.

 

 

 

 

Dedoles Modrčke dopolnjujejo vesele ženske hlačke Dedoles. Četudi so klasične oblike, popolnoma kršijo konvencionalna pravila.

Veseli motivi razveselijo vsakogar, ki jih nosi, medtem ko prijeten material prinaša popolno udobje in krepi samozavest.

 

 

 

Dedoles Tudi moški se lahko uskladi s svojo izvoljenko, vse, kar potrebuje, je par veselih boksaric ali veselih širokih boksaric Dedoles.

Poslovi se od dolgčasa in si nadeni čisto veselje z Dedolesom.

 

 

 

Novost v asortimanu je na primer darilna škatla zimska čudežna dežela, ki bo zagotovo pričarala nasmeh vsakomur, ki jo dobi pod božično drevo.

Dedoles

Pokažite svojim najdražjim, da jih imate radi, in naredite zimo še bolj čarobno. Če želiš darila zaviti na izviren način, smo poskrbeli tudi za to.

Izvirne darilne škatle bodo odgnale dolgčas in polepšale vsak božič. Piramidna škatla pa je tudi odišavljena, le nežno jo podrgni z roko in razlegel se bo božični vonj po jabolkih in cimetu.

Dedoles

Dedoles

Več idej za darila poišči na www.dedoles.si


Naročnik oglasnega sporočila je Dedoles s.r.o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin