Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2013,
18.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

cena

Ponedeljek, 19. 8. 2013, 18.19

8 let

Neumnosti, ki jih lahko celo kupite, 2. del

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Čeprav bi še kako radi videli, da bi neumnosti, ki jih ljudje proizvajajo in kupujejo, izginile iz neskončne ponudbe spletnih trgovin, se ne moremo upreti, da jih ne bi izbrskali še nekaj.

Kar nekaj solz smeha, kar nekaj razbolelih trebuhov in kar nekaj nasmehov je bilo v našem uredništvu, ko smo spet, že drugič, našli kupček izdelkov, ki se nam zdijo tako drugačni in le stežka uporabni, da smo jih razvrstili med neumnosti, ki jih lahko tudi kupite. Če želite, seveda.

Prvi izdelek je sicer po našem mnenju še kar uporaben. Sploh če imate doma moža, ki vas ne sliši, ker ima domnevno vneto uho, ali otroka, ki mu vneta ušeska delajo preglavice. Vseeno pa: če smo do zdaj živeli brez sušilca za ušesa, bomo verjetno zlahka še naprej, razen če vas tistih dobrih 50 evrov, kolikor stane ta neverjetno inovativni izdelek, preveč žuli v žepu. Če vas, potem vam predlagamo, da nam jih pošljete in ušesa še naprej sušite na star dober način – z vatirano paličico, saj dvomimo o tem, da bi prijateljem ob steklenici piva upali povedati, da imate ušesa čista, ker imate doma sušilec zanje. Ne bi, kajne?

No, zdaj pa začnemo zares. V bistvu za šalo. Vse, kar lahko povemo o izdelku, ki se imenuje Solarij za stopala, je: saj se šalite, kajne? S šestmesečno garancijo, 15-minutnimi intervali sončenja vaših stopal in zagotovljeno porjavitvijo v sedmih ali desetih dnevih ga dobite za le 170 evrov. Upamo, da bo vreden nakupa.

Med spancem vas zmoti vaš morski prašiček, ki začne cviliti. Reveža pa res ne boste pustili lačnega, kajne? Vstanete, a s prižiganjem luči nočete prebuditi moža. Nič lažjega, saj imate osvetljene copate, ki ste jih kupili za le 96 evrov. Razsvetlijo vse temne poti, po katerih sicer hodite ponoči. A brez strahu: na koncu tunela je vedno luč. Prižgite jo in privarčujte denar.

Po vsaki jedi si umijte zobe. Po vsakem umivanju zob pa jih očistite še z zobno nitko. Če ste po kosilu ali večerji še lačni, vam predlagamo nakup zobne nitke z okusom po slanini. Dve muhi na en mah: čisti zobje in odličen, pristen, domač okus po slanini. In to za samo 2,5 evra, kar je veliko manj kot 20 dekagramov tiste slanine s poprom, ki jo imamo sicer tako zelo radi.

Iščete pozornost? Vas v pisarni nihče ne opazi? Si želite več pogovora s sodelavci, pa si ne upate narediti prvega koraka? Smo omenili iskanje pozornosti? Torej: iščete pozornost? Za vas obstaja rešitev, ki se ji reče USB-kamen. Preko USB-vtičnice ga priključite na računalnik in počakate, da pride mimo prvi sodelavec. Na vprašanje, kaj vaš USB-kamen dela v resnici, lahko vsakič odgovorite povsem drugače. Pozornost zagotovljena. Za samo sedem evrov.

Vam žena ne dovoli več, da bi v stranišče s seboj nosili časopise in jih v miru prebirali? Morda pa ji bo všeč straniščni mini golf. Vsi dodatni komentarji so odveč. Oglejte si sliko in sami presodite, ali vam je izdelek všeč. Vaš je lahko za dobrih 15 evrov, le o tem, koliko prijateljev bo ta golf igralo z vami, raje ne bi pisali.

Težko boste verjeli, a prodali so že več kot milijon varovalcev banane. Morda je trik za uspešno prodajo prav to, da lahko z varovalcem banane uživamo v sveži in okusni banani, ta pa v kar 90 odstotkih ustreza obliki vaše banane. No, mi smo našli varovalec banan, ki popolnoma ustreza obliki vaše banane. Reče se mu bananin olupek!

Ko vas bo pozimi zeblo v roke, sezite v žep in odštejete dobrih osem evrov za spodnje perilo za roke. Spodnje perilo za roke vam pride prav tudi, če se vam roke potijo ali vas bolijo od pisanja. Vsaj pravijo tako in kdor verjame bo … No, če si kdo upa preizkusiti izdelek in se z njim na rokah sprehoditi po mestu, bomo veseli fotografije.

Kaj je bilo prej: kura ali jajce? Sanja se nam ne, vemo pa, da je Bog ustvaril jajca ovalna in da so nam takšna, kot so, povsem všeč. Komur niso, naj jih spravi v stiskalnik za kvadratna jajca, v njem bodo trdo kuhana jajca dobila povsem drugačno podobo. Uboge kokoši, pa tako se trudile.

Ne spreglejte